Contentstyling

kies bewust jouw bedrijfsuitstraling!
Foto's voor in een boek, brochure, magazine, website of Instagram worden zoveel mooier met een fijne styling. Ook bij bewegende beelden heeft de juiste styling en sfeer enorm veel impact.
Door middel van contentstyling vertel ik jouw verhaal zonder woorden en zorg ik altijd voor een persoonlijke touch die jou, jouw product of dienst zo uniek maakt!
Ik denk graag samen met jou na over een goed stylingsplan om tot het mooiste resultaat te komen, volledig gebaseerd op jouw wensen en de boodschap die jij met je content of evenement wilt uitstralen. De styling van jouw content is niet toevallig, maar een bewuste keuze!
Mijn stijl is fris, zacht, less is more, overzichtelijk, elegant en altijd gecombineerd met een aantal blikvangers. Met bloemen, mooie stoffen, persoonlijke aandacht, oog voor detail en pure materialen zorgen we voor eenheid in de styling.
Contenstyling Pasen, emotie styling mediastyling - Boek Zijlacht Contentstyling emoties
Streep 1 groen

PORTFOLIO

Productstyling │ Zij Lacht

Wat: Webshop Zij Lacht
Doel: Lichte en frisse overzichtsfoto's van hun nieuwe producten
Foto: Inge Kooiman Fotografie
Streep 1 groen

4 seizoenen │ Parkhotel Hugo de Vries

Voor een nieuwe brochure én een PR-actie wilde Parkhotel Hugo de Vries graag laten zien hoe mooi deze trouwlocatie is en dat het hele jaar door! Het resultaat was een setting in zomer-, winter-, lente-,en herfstsfeer.
Foto: Inge Kooiman Fotografie
Streep 1 groen

Boek Zij Lacht │ Pasen 2018

Zij Lacht bracht in het voorjaar van 2018 een nieuw boek uit. Wij zorgde voor een styling die past bij alle emoties die besproken worden in het boek en lichte, frisse sfeerfoto's die perfect aansluiten bij de vormgeving van het boek. Natuurlijk allemaal met een vleugje echte -Zij-lacht-eigenwijsheid!
Foto: Inge Kooiman Fotografie
Streep 1 groen

Styling TV uitzending │ Stichting One day

Voor het reünieconcert van Stichting One day was het belangrijk een gezellige en behaaglijke sfeer te creëren tijdens de talkshow die live uitgezonden werd. Zo kwamen we op het idee om een tafel in het midden van de kerk te plaatsen, vol lekkere hapjes. Ontspannen en in huiselijke sfeer konden de gasten voor de talkshow aanschuiven om even terug te blikken op voorgaande jaren. En dat was precies wat Stichting One day in gedachten had!
Foto: Elsa Schaddelee
Streep 1 groen

Content La Lettre kalligrafie

Fotostyling met de producten van La Lettre Kalligrafie. De producten lagen als flatlay op een event ter inspiratie en fotomateriaal voor fotografen.
Foto: Raisa Zwart
Streep 1 groen

Webhop Zij Lacht

 Fotostyling voor de webshop producten van Zij Lacht om te gebruiken op de website en social media.
Foto: Inge Kooiman Fotografie
Streep 1 groen

Magazine Jullie Feestje

 Fotostyling voor het bruidsmagazine Jullie Feestje. Het magazine is te koop als e-book en hardcopy. De foto's zijn gebruikt in het magazine op A4 formaat en zijn door Jullie Feestje ingezet om het magazine online onder de aandacht te brengen.
Foto: Inge Kooiman Fotografie
Streep 1 groen

Leesplan Zij Lacht

Een magazine met 40 overdenkingen in de aanloop naar Pasen. Het magazine is naast de overdenkingen gevuld met posters en foto's. Het magazine is speciaal uitgebracht voor jonge christelijke vrouwen.
Foto: Inge Kooiman Fotografie
Streep 1 groen

CONTACT

 

Ik vind het heel erg leuk dat je interesse hebt in mijn werk! Natuurlijk mag je hieronder altijd meer informatie aanvragen, zodat we samen kunnen kijken of ik jou ook kan helpen met het stylen van content.

Fijne dag!

Groetjes,

Eline Koemans

    Let op! Om de nieuwsbrief goed te ontvangen wordt er na verzending van dit formulier een mail naar je gestuurd. Als je deze bevestigt, ontvang je voortaan de nieuwsbrief.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
feline styling Eline koemans
Eline is haar hele leven al met styling bezig. Sinds 2013 stylet ze bruiloften, evenementen én foto’s voor in de mooiste magazine’s en boeken. De stijl van Eline is fris, warm, strak en toch zacht, less is more, overzichtelijk, een vleugje lef, elegant en royaal en altijd gecombineerd met een aantal blikvangers en verrassingselementen.
Streep 1 groen