Daar zat ik dan, in mijn feestjurk!

Misschien heb je het berichtje langs zien komen op Facebook. Ik dolgelukkig voor mijn nieuwe kantoor in een feestelijke tutu. Na maanden klussen, verven, sjouwen, nachten doorgaan, timmeren, schilderen, inpakken en weer uitpakken was het eindelijk zover. Mijn nieuwe kantoor was klaar! Een heerlijke ruimte helemaal voor mijzelf. Uitzicht op de tuin, grote openslaande deuren en een mega inbouwkast voor al mijn stylingsartikelen, ik was dolblij, dat begrijp je.

Daarom had ik besloten mijn feestjurk aan te trekken en een gezellig berichtje op Facebook te plaatsen. Want de eerste dag in je gloednieuwe kantoor werken is natuurlijk een feestje. En feestjes moeten gevierd worden. Kindjes naar de opppas, taartjes onder mijn arm. Daar ging ik dan! Nou… dat pakte toch iets anders uit als ik gedacht had.

De kachel bleek het namelijk niet te doen, mijn koffiezetapparaat had de verhuizing niet overleefd, de internetverbinding was ronduit belabberd, de telefoon bleek verschrikkelijk te storen én de printer deed het niet meer. Na het eten van mijn taartje heb ik toch mijn mouwen nog maar even opgestroopt. Dit was geen doen!

Enkele weken heb ik nog in de kou gezeten, maar ik liet me niet kennen. Het was helemaal af én mooi ingericht. Dus ik moest en zal op mijn kantoor zitten. Het was nog even bikkelen, maar nu loopt het toch echt als een zonnetje. Wat is het fijn werken zo. Nu alles werkt en op zijn plek staat, heb ik hier al uren zitten bellen en internet is zo snel als het licht. Het is goed gekomen en ik geniet volop iedere dag van mijn plekje!

Fotograaf Elsa Schaddelee kwam gezellig op de koffie mét haar fototoestel en zij heeft hele toffe plaatjes gemaakt voor haar nieuwe online vendor-magazine. Super leuk, want nu kunnen jullie ook het eindresultaat zien!

 FelineWeddings-ElsaSchaddeleePhotography-HR-10

 FelineWeddings-ElsaSchaddeleePhotography-HR-22

 FelineWeddings-ElsaSchaddeleePhotography-HR-3
 FelineWeddings-ElsaSchaddeleePhotography-HR-7 

FelineWeddings-ElsaSchaddeleePhotography-HR-2

FelineWeddings-ElsaSchaddeleePhotography-HR-8

 Fotocredits: Elsa Schaddelee