Eventstyling

Creëer een plek waar alles klopt!
Als eventstyliste vertaal ik emotie naar styling. Door middel van de styling van jouw evenement vertel ik jouw verhaal eenduidig zonder woorden, altijd met een persoonlijke touch!
Of het nu om een personeelsfeest gaat, een netwerkmeeting of een beurs, ik denk graag samen met jou na over een goed stylingsplan om tot het mooiste resultaat te komen. Dit plan is volledig gebaseerd op jouw wensen en de boodschap die jij met het evenement wilt uitstralen.
Bij evenementen neem ik de locatie als uitgangspunt en versterk ik door middel van de styling de sterke punten die aanwezig zijn op de eventlocatie. Mijn kracht ligt bij de persoonlijke aandacht in de styling, het aansluiten bij de doelgroep en de eenheid in de styling.
Mijn stijl is warm, strak en toch zacht, overzichtelijk, royaal en altijd gecombineerd met een aantal blikvangers en verrassingselementen. Met veel bloemen, mooie stoffen, persoonlijke aandacht, oog voor detail en pure materialen zorg ik graag voor eenheid in de styling.
Neem contact met me op op als je graag meer informatie wilt over mijn werk in eventstyling! Ik ga namelijk graag vrijblijvend met je in gesprek om te kijken hoe ik bij jouw event mee kan denken om een prachtig geheel neer te zetten!
eventstyling mediastyling, Event creatieve vrouwen, ontbijt tafelsetting tafelstyling
Eventstyling romantisch, clean, puur Contentstyling
Streep 1 groen smal

PORTFOLIO

Confetti Collective Breakfast sessions #1

" De Breakfast Sessions werd georganiseerd voor zelfstandige onderneemsters, het thema was slimmer om gaan met social media. De twee lange tafels vol pancakes, croissants, wafels, frambozen, aardbeien sapjes, chocolade en verse thee hebben zeker bijgedragen aan dit eerste succesvolle event van The Confetti Collective! "
Fotocredits: Iep Bergsma
Streep 1 groen smal

Netwerkevent Dusty Blue

" Een event ter ere van de lancering van de fine art bridal blog Dusty Blue. Het event moest de sfeer en uitstraling van de blog ademen en de leveranciers als het ware onderdompelen in de wereld van Dusty Blue  "
Fotocredits: Raisa Zwart
Streep 1 groen smal

Confetti Collective Breakfast sessions #2

" Na alle beelden en enthousiaste verhalen over de eerste Breakfast Sessions van The Confetti Collective, waren de verwachtingen hooggespannen. Maar ook dit keer voelde de bezoekers zich direct thuis en konden ze haast niet stoppen met het schieten van fijne plaatjes van al het moois! "
Fotocredits: Iep Bergsma
Streep 1 groen smal

Bruidsbeurs Jullie Feestje - de 2e editie!

" Het doel van bruidsbeurs Jullie Feestje is vooral bezoekers inspireren voor hun trouwdag. Ook op de tweede editie is dit gelukt, door de enorme hoeveelheid stylingselementen die verwerkt waren op de beurs! "
Fotocredits: Inge Kooiman Fotografie
Streep 1 groen smal

Meet-up

" Een event waarbij de bezoekers leuke workshops volgden, er volop tijd was om te netwerken en ze gelijk professioneel gefotografeerd werden. Nadat ze voorzien waren van een mooi kapsel en waanzinnige make-up natuurlijk! "
Fotocredits: Elvera Gerlinda
Streep 1 groen smal

CONTACT

 

Ik vind het heel erg leuk dat je interesse hebt in mijn werk! Natuurlijk mag je hieronder altijd meer informatie aanvragen, zodat we samen kunnen kijken of ik jou ook kan helpen met het stylen van jouw event!

Fijne dag!

Groetjes,

Eline Koemans

Meer informatie over eventstyling

Neem hier contact met ons op als je meer informatie wilt voor jouw toekomstige evenement. We nemen zo snel mogelijk contact met je op!
  • Datumnotatie:MM slash DD slash JJJJ
    Let op! Om de nieuwsbrief goed te ontvangen wordt er na verzending van dit formulier een mail naar je gestuurd. Als je deze bevestigt, ontvang je voortaan de nieuwsbrief.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
bruiloft zeeland foto inge kooiman weddingplanner feline aan het werk zuid-holland

Eline is haar hele leven al met styling bezig. Sinds 2013 stylet ze evenementen zoals personeelsfeesten, netwerkborrels en beurzen. Van persoonlijke evenementen, waarbij aandacht belangrijk is en de gasten zich helemaal thuis moeten voelen, gaat haar hart sneller slaan. Samen met haar team zorgt ze dat iedere gast zich thuis voelt op een plek waar alles klopt! 

Streep 1 groen smal

Stylingstips!

product styling fotostyling planning shoot shotlist waarom styling anders loopt dan gepland

Waarom styling anders loopt dan gepland.

Ik ben werkelijk waar van een goede voorbereiding en laat erg weinig aan het toeval over als het over mijn […]

Meer lezen
romantische bruiloft met roze, goud en eucalyptus. Trouwen bij kasteel duurstede. styling sweet table bruidstaart glazen limonadeflesjes met rietje

Ontdek jullie stijl voor de bruiloft!

Ik vind het natuurlijk ontzettend leuk om de reacties van de bruiloftsgasten te horen als ze een zojuist gestylde ruimte […]

Meer lezen