Hallo daar,

Leuk je te ontmoeten!

In het kort!

Streep 1 groen smal

# Eline Koemans # 30 jaar # Schoonrewoerd # Getrouwd met de allerleukste jongen uit de klas # Moeder van Mike en Vince # Perfectionist # Enthousiast # Event- en bruiloftstyliste sinds 2013.

HAPPY @ # Verse bloemen # Blote voetjes op de trap # Mijn werk # Mooie styling # Het strand # Klussen # Instagram # Gezelligheid #Feestjes waarbij iedereen zich op zijn gemak voelt.

Streep 1 groen smal
about me, Eline Koemans bruiloftstyliste evenstyliste

De uitgebreide versie!

Jarenlang kun je op zoek zijn naar iets, je wilt je talenten en eigenschappen nog meer inzetten, er moet iets zijn wat nog beter bij je past, wat nog meer voldoening geeft en je laat stralen. Tijdens deze zoektocht heb je het idee dat het vlak voor je staat, maar het is zo ongrijpbaar.

En opeens, zomaar op een onbewaakt ogenblik, valt alles op zijn plaats. Dan valt het zelfs praktisch in te passen in je leven en is het de tijd om de stap daadwerkelijk te gaan zetten! 

Bij mij heeft deze zoektocht wel even geduurd. Als klein meisje was ik er van overtuigd dat ik later een eigen hotel zou beginnen. De kamers gezellig inrichten, elke ochtend de tafels mooi dekken, de gasten zouden zich nergens zorgen over hoeven maken. Ze hoefden alleen maar te genieten, het andere deel nam ik voor mijn rekening.
Tijdens de lagere schooltijd heb ik ernstig nagedacht over binnenhuisarchitect. Sfeer scheppen en bezig zijn met kleuren, het leek mij helemaal het einde.
Tegen de tijd dat ik mijn keuze moest maken voor een vervolgstudie, stond ik helemaal achter mijn keuze voor secretaresse. Zeven jaar heb ik bij een verhuisbedrijf gewerkt waar een stevige basis is gelegd voor alle administratieve afhandelingen. Ik maakte dossiers, planningen, tijdschema’s, notulen en regelde de bedrijfsuitjes en bedrijfsfeesten. Op mijn zeventiende stond de opening van het nieuwe pand gepland, met 350 gasten. Wekenlang dook ik in alle details, aankleding en kleine verrassingen voor de gasten. Ik genoot!
Op dat moment wist ik dat ik feestjes wilde creëren waarbij iedereen zich op zijn of haar gemak voelt en waar mensen blij worden van de persoonlijke aandacht die een feest bijzonder maakt. En dat is wat ik nu, 13 jaar later mag doen. Persoonlijke aandacht geven om een fijne sfeer neer te zetten. Of dat nu op een bruiloft, op een personeelsfeest of een event is, ik wil nog steeds iedereen dat knusse en persoonlijke gevoel meegeven. Een gevoel van persoonlijkheid en kleinschaligheid, hoe groot het event ook is!
Liefs, Eline Koemans
Streep 1 groen smal

ZIE IK JE OP INSTAGRAM? >>> @FELINESTYLING

Streep 1 groen smal