fotoshooot bruiloft

 HogeResolutie-75

 

Lieve Eline,

 

30 September 2016, wat een plaatje! Een droom die uitkwam dankzij jou. Omdat we graag zelf de regie in handen hebben, hadden we 2 ceremoniemeesters uit onze familie gekozen. Zij zouden de op de dag zelf hun taak hebben, maar al het voorbereidende werk wilde we vooral zelf doen. En ja… dan begint de klus: kleuren, thema’s, decoratie, decoratiespullen, bloemen, kaarsjes: noem maar op! We hadden een heel duidelijk beeld in ons hoofd en ons Pinterestbord stroomde over van inspiratie.

Maar het allemaal op papier zetten, uitdenken en dan ook nog eens uitvoeren, bleek lastiger. Wie dan? En wanneer dan? We kregen er oprecht slapeloze nachten van… We kregen hulp van alle kanten met meerdere tips, maar we waren nog lang niet tevreden. We waren echt een beetje ten einde raad.

Totdat we ons opeens de fantastische beurs weer herinnerde die we in oktober hadden bezocht: Jullie Feestje! –>> Bruidsparen: Eline is één van de twee organisatoren en geloof ons maar, zelfs mannen vinden deze beurs leuk! Waar Jacco eerst met frisse tegenzin in het bruiloftsproef volkswagenbusje stapte, was hij uiteindelijk niet meer weg te slaan op de beurs. Het was fantastisch! <<–  

Tja.. die beurs.. Hmmm.. Toch maar Eline bellen? Mailen? Met trillende vingers typte we ons verhaal. We hoopte zo dat Eline tips voor ons had en ons kon helpen! Voor de zekerheid stuurde we er ook nog een Facebook berichtje achter aan. Stel je voor dat ze der mail niet leest, of dat er iemand tussendoor komt met de zelfde datum. Hupakee, vriendenverzoekje erbij: dan leest ze het vast nog sneller. En BAM; diezelfde dag nog een berichtje in mijn mailbox! Datum: nog beschikbaar.. en ja natuurlijk wilde ze ons helpen! YES!

Daarna volgde er een hele conversatie via de mail, zo kon Eline een beeld bij ons en onze wensen krijgen, maar vooral het beeld zoals wij het voor ogen hadden UIT ons hoofd krijgen. Al snel volgde er een afspraak op locatie! De locatie was geweldig, maar wij kregen het niet meer voor elkaar om te bedenken hoe alles eruit moest komen te zien. Eline was onze positieve & creatieve inspiratiebron. Samen liepen we langs alle dingen van de locatie en Eline haalde letterlijk de ideeën uit ons hoofd: zo bijzonder! Los van dat had Eline nog veel meer en zelfs nog betere ideeën.

 

styling bruiloft

HogeResolutie-144

HogeResolutie-143

HogeResolutie-237

 

Er viel echt een last van onze schouders. Eindelijk kregen we er weer een beetje vertrouwen in. Alle contacten en afspraken met Eline waren ontzettend fijn, maar vooral ERG gezellig! Op een warme zomeravond waar we bijna tot middernacht hebben zitten kletsen over de bruiloft, kregen we de ene cupcake na de andere aangeboden. We dronken liters heerlijke thee en alleen al haar kantoor is om bij weg te zwijmelen! Alles konden we met Eline bespreken en zij schreef het op in haar draaiboek. Wij hadden er ontzettend veel zin in, misschien Eline zelfs nóg meer!

Niemand van onze familie hoefde zich druk te maken over de styling en de aankleding. Niemand moest de ochtend op 30 september op hakken en in een veel te strak jurkje lampionnen in de boom hangen, want Eline stond samen met haar collega die ochtend om half 6 op een trapje te balanceren om die super toffe lampionnen erin te hangen. Wat een rust voor ons, maar ook voor de ceremoniemeesters! We waren zo benieuwd en heel nieuwsgierig naar hoe het er allemaal uit kwam te zien. Toen wij aankwamen bij de locatie, waren wij echt SPRAKELOOS! Alles was zo MOOI! Alles klopte en alles paste bij elkaar!

 

HogeResolutie-317

trouwen in een tent

Wat een werk hadden zij verricht. We hebben genoten van onze dag en we hebben ook zo genoten van de omgeving: alles was prachtig!

Lieve Eline, bij deze geven wij alle complimenten door die wij hebben gehad over de aankleding en styling van onze dag. Geloof ons: dat waren er veel. HEEL VEEL! We zijn je zo ontzettend dankbaar voor wat jij voor ons hebt gedaan. We willen je bedanken voor alle leuke momenten, contactmomentjes en afspraken die we met jou hebben gehad. Wat ben jij een ontzettend mooi, gezellig, creatief, positief en geweldig persoon! Met een grote PASSIE en LIEFDE voor je werk.

Heel veel liefs,

Jacco en Liesbeth

 

lampionnen huren bruiloft

stoelversiering bruiloft

limonadebar bruiloft

stretchtent bruiloft

HogeResolutie-349

Bruidspaar Liesbeth en Jacco

bloemen bruiloft tafelversiering

Foto’s: Inge Kooiman Fotografie

 

Film: Blond & Blauw Productions