Weddingplanner

Hoe kunnen we je helpen?

Misschien heb je een bruiloft met een weddingplanner meegemaakt of heb je weleens wat over het vak gelezen en heb je zelf ook plannen om een weddingplanner in te schakelen. Hoe dan ook, dat je op deze pagina aan het lezen bent, betekent dat je er graag meer over wilt weten. Leuk! Om het heel erg kort samen te vatten: ons werk gaat over details. Juist over datgene waar een ander niet over nadenkt, denken wij heel graag na. Want daardoor krijg je een trouwdag, die net even anders dan anders is. Helemaal kloppend, vol mooie details en helemaal van jullie!

Een bruiloft tot in detail organiseren. 
In een eerste gesprek met een bruidspaar horen we vaak: ‘Daar had ik nog helemaal niet aan gedacht, dat moeten we inderdaad ook regelen.’ Bijvoorbeeld kort van tevoren de route controleren op wegwerkzaamheden, een oppas voor de hond regelen, een momentje samen met de ouders voordat de andere gasten arriveren, een nepboeketje om naar je ongetrouwde vriendinnen te gooien en ervoor zorgen dat de fotograaf de volgende dag al een paar foto’s levert om nog heerlijk na te genieten.
Wij helpen je hierbij!
Daar moeten jullie je ook helemaal niet druk over maken. Dat doen wij wel voor je. Jullie hebben één taak en dat is genieten, van deze bijzondere tijd en van elkaar. Wij willen over alle andere dingen nadenken, dingen waar niet zo snel bij stil gestaan wordt, maar die wel het verschil maken. Hierdoor wordt de kans op onverwachte verrassingen en ongemakkelijke momenten de kop ingedrukt. Door hier samen van tevoren over na te denken, krijg je die heerlijke, goed verzorgde dag. De ontspannen sfeer krijg je juist door een goede voorbereiding. De gasten merken niets van het eventuele plan B, maar jij kunt met een gerust hart de leukste dag ooit gaan beleven!
Meer informatie over ons werk als weddingplanner?
Door op deze website verder te kijken, krijg je vast nog meer beeld bij onze werkwijze, stijl en aanpak. Vraag ook even het informatiepakketje aan met de knop onderaan de pagina. Daarin kun je precies lezen hoe we jullie verder kunnen helpen!
trouwen op het strand
(De foto's op deze pagina zijn gemaakt door fotograaf Astrid Termaat op de bruiloft van Anne en Arienne. Klik hier als je meer wilt weten over deze strandbruiloft!)