Bruiloft- en feestdecoratie!

Bij ons kun je decoratie huren voor je bruiloft of feest! We verhuren toffe kandelaren, windlichten, linnen statafelrokken, wijnglazen met een gouden rand, chicque dinerborden, gave backdrops en servetten. Maar zelfs dan hebben we nog niet alles genoemd.
Eigenlijk verhuren wij alle soorten decoratie om jouw bruiloft, feest, babyshower of 21 diner tof aan te kleden en te decoreren! Dus als jij binnenkort een feestje geeft wat je mooi wilt aankleden, dan ben je hier op het juiste adres!
backdrop goud huren asymetrisch bogen bruiloft huren strakke lijnen
ingekooimanfotografie-felinestyling395

Foto: Inge Kooiman

Over mij

# Eline Koemans # 34 jaar # Schoonrewoerd # Getrouwd met de allerleukste jongen uit de klas # Moeder van Mike (2014), Vince (2015) en Zara (2018) # Enthousiast # Bruiloftstyliste sinds 2013.

Hier wordt ik blij van!

Feline Styling is ook onderdeel van De Bruiloftplanner!

Een bruiloft plannen hoeft niet zo lastig te zijn, als je maar weet wat je moet doen en wanneer je dit moet doen. Omdat we dit als geen ander weten hebben wij een toffe, nieuwe en heel complete online cursus in de verkoop gegaan! In deze cursus helpen we je stap voor stap zelf je bruiloft te plannen!

online je bruiloft plannen

Foto: Jasmijn Brusse

Streep 1 donkerroze

Benieuwd naar jouw eigen bruiloftstijl?

Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief!
In deze serie van nieuwsbrieven vind je testjes om je eigen stijl te ontdekken en gaan we samen op zoek naar eenheid voor jouw bruiloft. Ook help ik je om een persoonlijk stylingsplan te maken!
SCHRIJF ME IN