Bruiloftstyling

Voel je thuis op je eigen bruiloft!
Vaak wordt mij gevraagd wat mijn meest favoriete bruiloftstyling ooit was. Die is er niet. Want juist doordat styling bruiloften zo persoonlijk maakt, past het altijd precies bij het bruidspaar! Zo kan ik vol enthousiasme een stylingsplan maken met vrolijke kleuren en veel grappige details én vind ik stylingsplannen met zachte tinten en veel romantische accenten ook heerlijk om uit te denken! Als uiteindelijk de gasten het bruidspaar in herkennen in de bruiloftstyling, dan is mijn missie geslaagd!  
Ik ontdek dan ook graag waar jullie blij van worden. Welke materialen jullie aanspreken en welke details helemaal bij jullie passen. Mijn stijl is modern chic: fris, warm, zacht, less is more, elegant en altijd gecombineerd met een aantal blikvangers en verrassingselementen. Met veel bloemen, mooie stoffen, persoonlijke aandacht, oog voor detail en pure materialen zorg ik graag voor eenheid in de styling.
Mocht je meer informatie willen over mijn werkwijze, portfolio en prijzen, lees dan vooral even verder. Onderaan de pagina kun je namelijk ook een informatiepakketje aanvragen én jullie zijn natuurlijk altijd eens welkom voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek bij mij op kantoor!
Streep 1 groen smal

De werkwijze

Tijdens het kennismakingsgesprek bespreken we jullie stijl en wensen en verwerk ik deze informatie in een heldere offerte. Na het akkoord op deze offerte plannen we samen de gesprekken in. Als eerste zullen we samen de locatie(s) bezoeken. Kort na dit locatiebezoek plannen we een afspraak bij mij op kantoor. Vaak in dezelfde week, omdat dan alle details op locatie echt nog in ons hoofd zitten.
De laptop blijft dicht op dit stylingsgesprek, want we gaan vooral creatief denken. We halen letterlijk alles uit de kast om voorbeelden te laten zien, te inspireren en samen met jullie na te denken over de stijl. Per onderdeel gaan we de mogelijkheden langs en verzinnen we heel veel toffe elementen. Hoe verder de afspraak vordert, hoe meer beeld we krijgen bij de styling van de locatie. We denken na over kleuren, een thema, kosten, verrassingseffecten, eenheid en details.
Na dit gesprek werk ik alle ideeën voor jullie uit in een overzichtelijk plan met een persoonlijk moodbord. In dit plan staat precies wie wat op kan pakken, wat de kosten zijn en wanneer de deadline is. Jullie kunnen vanaf dat moment definitief aan de slag met het plan, om te kijken welke onderdelen jullie definitief door willen laten gaan.
Neercanne _ Elsa Schaddelee Fine art Photography-146_preview
Neercanne _ Elsa Schaddelee Fine art Photography-71_preview

De kosten

Een schatting maken is altijd lastig, omdat werkelijk geen één stylingsplan hetzelfde is. Maar gemiddeld kost het maken van een stylingsplan én het uitvoeren van de styling op de trouwdag circa € 2500,-  tot € 3500,- euro inclusief btw.
Deze richtlijn is exclusief de bloemen en inclusief stylingsmaterialen zoals backdrops, servetten, welkomsborden en/of bijvoorbeeld lampionnen.
Streep 1 groen smal

PORTFOLIO

- Diederick & Christine -

De bruiloft van Diederick en Christine was een modern sprookje met zachte tinten en heel veel bloemen. Er stonden overal lekkere hapjes voor de gasten klaar en fruittabs met vers fruit voor een drankje. In de bloemen was veel rozemarijn verwerkt, die overal subtiel terug kwam. Al dit moois in combinatie met het heerlijke weer, de fijne muziek en de sprankelende lichtjes in de avond was het een perfecte dag!
│ Styling Feline Styling │ Foto Alicia van Stuyvenberg │ Bloemen Gift By Nature │ Locatie Kasteel Duurstede │ Sweets Gebakkerij
Streep 1 groen smal

- Tjacco & Marita -

De bruiloft van Tjacco & Marita was classy én stoer. De perfecte combinatie voor deze stoere politieagent en de stijlvolle Marita. Zachtroze werd gecombineerd met diepe tinten blauw en zwart. Een wishkeybar voor de mannen en een enorme stapel donuts voor de vrouwen! Het was een feest om de prachtige locatie Parkhotel Hugo de Vries in Lunteren nog mooier te mogen maken!
│ Styling Feline Styling │ Foto Rieanne fotografie │ Bloemen Gift By Nature │ Locatie Parkhotel Hugo de Vries 
Streep 1 groen smal

- Niels & Annemarijn -

De bruiloft van Niels en Annemarijn begon in de prachtige tuin van de bruid thuis. De gasten wachten daar, onder een boom vol lampionnen het bruidspaar op. De tuin zelf was aangekleed met een prachtige backdrop, gezellige tafeltjes en een etagère vol donuts. Het gemeentehuis in Dordrecht, het favoriete restaurantje en de dinerlocatie aan het water werden heel de dag ondergedompeld in hetzelfde fris romantische sfeertje!
│ Styling Feline Styling │ Foto Inge Kooiman │ Bloemen Gift By Nature │ Sweets Gebakkerij
Streep 1 groen smal

- Jacco & Liesbeth -

Jacco en Liesbeth wilde een echte buitenbruiloft met heel veel lampionnen in de boom en een fijne speelplek voor de kinderen. De ceremonie vond plaats op echt een waanzinnige locatie tussen de bomen, waarna de gasten voor de toost en taart naar de gezellig ingerichte tent gingen. De stijl van deze bruiloftstyling was romantisch met hier en daar een vleugje vintage.

│ Styling Feline Styling │ Foto Inge Kooiman │ 
Streep 1 groen smal

- Eelke & Miriam -

De bruiloft van Eelke en Miriam was ongedwongen, relaxed met een grappige twist. De fluor roze accentkleur dook overal op en de zeekoeien (de terugkerende factor in hun relatie) speelde één van de hoofdrollen in de bruiloftstyling op deze dag. Alles straalde gezelligheid en vrolijkheid uit: de kleedjes in het gras, de speels gestrooide bloemblaadjes, de ongedwongen workshop om zelf je corsage te maken én de veldbloemen die werkelijk overal te vinden waren!

│ Styling Feline Styling │ Foto Masha Bakker  │ Locatie Erve Beverborg 
Streep 1 groen smal

- Hendrik & Annerie -

Hendrik en Annerie trouwden in Zeeland, met themakleuren lichtblauw en groen. Ze wilde vooral veel details en heel veel bloemen. De gasten moesten zich echt thuis voelen op het erf van de boerderij bij Annerie's ouders, dus daarom voegde we veel persoonlijke accenten toe. De gasten hebben die dag heel wat oh's en ah's uitgeroepen; want het plaatje klopte gewoon. Het was een feestje om naar te kijken én om te stylen.

│ Styling Feline Styling │ Foto Inge Kooiman  │ Bloemen Gift By Nature │ Kalligrafie Studio Blauw 
Streep 1 groen smal

- Florus & Marjolein -

Florus en Marjolein wilde hun bruiloftstyling vooral sjiek! Omdat de locatie helemaal wit was, besloten we hier op aan te sluiten en de styling te maken op een hele witte basis. Het resultaat was precies zo als we gehoopt hadden, verbluffend en enorm classy!

│ Styling Feline Styling │ Foto Jan van de Maat  │ 
Streep 1 groen smal

- Gerrit & Rosalyn -

Gerrit en Rosalyn trouwde in het bos en natuurlijk is het leuk om zo'n thema helemaal door te trekken. Ondanks dat het echt een herfstbruiloft was, leek het ze ontzettend leuk om een spontante verrassingspicknick te organiseren voor hum gasten. Als back-up hadden we de trouwlocatie, maar die is gelukkig niet nodig geweest. Met 5 volkswagenbusjes zijn de gasten na de ceremonie naar een bijzondere plek in het bos gereden. Daar hadden wij de taart, bubbels en warme dekentjes klaarstaan. Het was een heerlijk ontspannen moment met een gouden randje!

│ Styling Feline Styling │ Foto Astrid Termaat  │ 
Streep 1 groen smal

ZWANGERSCHAPSVERLOF

 

Ik vind het heel erg leuk dat je interesse hebt in mijn werk! Natuurlijk mag je hieronder altijd meer informatie aanvragen, zodat we samen kunnen kijken of ik jullie ook kan helpen met het stylen van de bruiloft!

Op dit moment heb ik zwangerschapsverlof, dus kan een reactie wat langer duren. Ik probeer sowieso binnen twee weken contact met je op te nemen!

Fijne dag!

Groetjes,

Eline Koemans

bruiloft zeeland foto inge kooiman weddingplanner feline aan het werk zuid-holland

Eline is haar hele leven al met styling bezig. Sinds 2013 stylet ze sfeervolle bruiloften. Van persoonlijke bruiloften, waarbij aandacht belangrijk is en de gasten zich helemaal thuis moeten voelen, gaat haar hart sneller slaan. Samen met haar team zorgt ze dat ieder bruidspaar en alle gasten zich thuis voelen op een plek waar alles klopt! 

Streep 1 groen smal
product styling fotostyling planning shoot shotlist waarom styling anders loopt dan gepland

Waarom styling anders loopt dan gepland.

Ik ben werkelijk waar van een goede voorbereiding en laat erg weinig aan het toeval over als het over mijn […]

Meer lezen
romantische bruiloft met roze, goud en eucalyptus. Trouwen bij kasteel duurstede. styling sweet table bruidstaart glazen limonadeflesjes met rietje

Ontdek jullie stijl voor de bruiloft!

Ik vind het natuurlijk ontzettend leuk om de reacties van de bruiloftsgasten te horen als ze een zojuist gestylde ruimte […]

Meer lezen