De korte versie!

# Eline Koemans # 34 jaar # Schoonrewoerd # Getrouwd met de allerleukste jongen uit de klas # Moeder van Mike (2014), Vince (2015) en Zara (2018) # Enthousiast # Bruiloftstyliste sinds 2013.

Streep 1 donkerroze smal

Hier word ik blij van!

# Verse bloemen # Het geluid van blote voetjes op de trap # Mijn werk # Mooie details # Het strand # Klussen #Pinterest #Nieuwe vonsten # Gezelligheid #Mooie etalages # Feestjes waarbij iedereen zich op zijn gemak voelt.

eline koemans feline styling
Streep 1 donkerroze smal

De lange versie!

Als klein meisje was ik er van overtuigd dat ik later een eigen hotel zou beginnen. De kamers gezellig inrichten, elke ochtend de tafels mooi dekken, de gasten zouden zich nergens zorgen over hoeven maken. Ze hoefden alleen maar te genieten, het andere deel nam ik voor mijn rekening.

Tijdens de lagere schooltijd heb ik ernstig nagedacht over binnenhuisarchitect. Sfeer scheppen en bezig zijn met kleuren, dat was nu eenmaal het liefste wat ik deed.

Tegen de tijd dat ik mijn keuze moest maken voor een vervolgstudie, stond ik helemaal achter mijn keuze voor secretaresse. Ik ben namelijk ook dol op lijstjes, overzicht creëren en structuur. Zeven jaar heb ik bij een verhuisbedrijf gewerkt waar een stevige basis is gelegd voor alle administratieve afhandelingen. Ik maakte dossiers, planningen, tijdschema’s en regelde de bedrijfsuitjes en bedrijfsfeesten. Op mijn zeventiende stond de opening van het nieuwe pand gepland, met 350 gasten. Wekenlang dook ik in alle details, aankleding en kleine verrassingen voor de gasten. Ik genoot!

Op dat moment wist ik dat ik feestjes wilde creëren waarbij iedereen zich op zijn of haar gemak voelt en waar mensen blij worden van de persoonlijke aandacht die een feest bijzonder maakt. En dat is wat ik nu, 13 jaar later mag doen. Eerst als een combinatie weddingplanner/bruiloftstylist. Toen ik merkte dat de combinatie weddingplanner en stylist door alle aanvragen bijna niet meer praktisch in te vullen was in mijn leven heb ik gekozen om écht alleen datgene te gaan doen waarvan mijn hart nog een slag sneller gaat slaan. Styling! Want persoonlijke aandacht geven om een fijne sfeer neer te zetten, dat doe ik nu eenmaal het aller- allerliefst!

En die handige administratieve basis? Die komt nu eigenlijk heel goed van pas, bruidsparen zeggen namelijk altijd dat mijn stylingsplannen zo overzichtelijk zijn!

Het lijkt me heel leuk om samen een keer live te kletsen over jullie plannen voor de bruiloft. Jullie zijn altijd welkom bij mij op kantoor!

Gezellig! 

-X- Eline

Streep 1 donkerroze smal

Op Instagram valt nog veel meer te ontdekken!

Streep 1 donkerroze smal