Portfolio

heerlijk plaatjes kijken!

Voor alle bruidsparen maak ik altijd een uniek en persoonlijk decoratieplan. Een plan wat past bij 'mijn' bruidsparen, bij de locatie en bij de gasten! In de afgelopen 6 jaar heeft dit al heel veel mooie plaatjes opgeleverd! Hieronder vind je een greep uit de bruiloften die ik afgelopen jaren nóg mooier heb mogen maken!

Wil je zelf ook dolgraag een bruiloft vol met mooie details en eenheid? Klik dan hier voor meer informatie over mijn werkwijze en pakketprijs!

Veel plezier bij het kijken van mijn portfolio!

Groetjes, Eline

Streep 2 groen smal
eline koemans feline weddings styliste weddingplanner

- Henk & Tabitha -

De bruiloft van Henk en Tabitha was een verrassingsdag voor de gasten. 'S morgens stond er een bus voor de gasten klaar en verder hadden de gasten geen idee waar ze naartoe zouden gaan. De bus bracht hen naar het strand in Wassenaar. Daar was strandtent Bait omgetoverd tot mediterraan plaatje met overal olijftakken en citroenen, veel lekkers wat de gasten konden pakken en warme dekentjes voor de soms wat frisse zeebries. Het frisse geel van de citroenen kwam overal terug, en maakte de styling fris en vrolijk. De vuurwerkshow op het strand maakte deze dag helemaal compleet!

│ Styling Feline Styling │ Foto Astrid Termaat │ Bloemen Edenique Floral Design│ Locatie Bait Wassenaar │ Sweets Sprinkles Bakery

Streep 2 groen smal

- Roy & Anouk -

De bruiloft van Roy en Anouk was een heerlijke mix tussen chique en nonchalant. We werkte met veel groen, dusty blue kleurige doeken en heel veel kaarsen. Alles was in het thema doorgetrokken en alle details klopte! Die eenheid in de styling kwam de hele dag terug. Het drukwerk wat de bruid zelf ontwierp was een kers op de taart, het klopte gewoon!

│ Styling Feline Styling │ Foto Nienke van Denderen │ Bloemen Bloem in Style by Elise│ Locatie Lambertuskerk │ Taarten Gebakkerij

Streep 2 groen smal

- Johan & Jose -

Als je als bruidegom bij een orchideeënkweker werkt, dan is er natuurlijk niets leuker dan zoveel mogelijk orchideeën verwerken op de bruiloft!

Dat hebben we geweten, ruim 150 planten met 3 a 4 takken orchideeën zijn er verwerkt in de bruiloft. De bruidegom bleef de dag van te voren maar nieuwe planten  brengen, en wij bleven ze gewoon steeds een mooi plekje geven. Gecombineerd met olijfgroen en zachtroze en subtiele verlichting, gaf het een sprookjesachtig effect aan deze bruiloft!

│ Styling Feline Styling │ Foto Astrid Termaat │ Bloemen Bloem in Style by Elise│ Locatie De Landgoederij │

Streep 2 groen smal

- Gijsbert & Eva -

REVIEW │ Wat hebben wij ervan genoten om samen met Eline naar onze bruiloft toe te werken. Elke keer wanneer we bij haar geweest waren, werden we steeds enthousiaster!

Door het stylingsgesprek kregen we een heel concreet beeld van hoe onze dag eruit zou komen te zien. Tijdens die avond zochten we eenheid in de kleuren en hebben we heel veel leuke dingen bedacht! Denk maar aan een tafel vol met fruit, een backdrop bij de ceremonie met mooie stof en bloemen en - anders dan anders-  een ronde ceremoniesetting! Al onze dromen en ideeën werden in één plan uitgewerkt!

Maar denk ook aan de ruimte waar een bedje voor de kleintjes kon staan, een tipi tent voor de kids en een helpende hand bij Oma die een trappetje op moest lopen. Eline is enthousiast, vol van ideeën en de vrouw die jij op je bruiloft rond wilt hebben lopen!

│ Styling Feline Styling │ Foto Inge Kooiman │ Locatie De Landgoederij

Streep 2 groen smal

- Diederick & Christine -

De bruiloft van Diederick en Christine was een modern sprookje met zachte tinten en heel veel bloemen. Er stonden overal lekkere hapjes voor de gasten klaar en fruittabs met vers fruit voor een drankje. In de bloemen was veel rozemarijn verwerkt, die overal subtiel terug kwam. Al dit moois in combinatie met het heerlijke weer, de fijne muziek en de sprankelende lichtjes in de avond was het een perfecte dag!

│ Styling Feline Styling │ Foto Alicia van Stuyvenberg │ Bloemen Gift By Nature │ Locatie Kasteel Duurstede │ Sweets Gebakkerij

Streep 2 groen smal

- Tjacco & Marita -

De bruiloft van Tjacco & Marita was classy én stoer. De perfecte combinatie voor deze stoere politieagent en de stijlvolle Marita. Zachtroze werd gecombineerd met diepe tinten blauw en zwart. Een wishkeybar voor de mannen en een enorme stapel donuts voor de vrouwen! Het was een feest om de prachtige locatie Parkhotel Hugo de Vries in Lunteren nog mooier te mogen maken!

│ Styling Feline Styling │ Foto Rieanne fotografie │ Bloemen Gift By Nature │ Locatie Parkhotel Hugo de Vries

Streep 2 groen smal

- Niels & Annemarijn -

De bruiloft van Niels en Annemarijn begon in de prachtige tuin van de bruid thuis. De gasten wachten daar, onder een boom vol lampionnen het bruidspaar op. De tuin zelf was aangekleed met een prachtige backdrop, gezellige tafeltjes en een etagère vol donuts. Het gemeentehuis in Dordrecht, het favoriete restaurantje en de dinerlocatie aan het water werden heel de dag ondergedompeld in hetzelfde fris romantische sfeertje!

│ Styling Feline Styling │ Foto Inge Kooiman │ Bloemen Gift By Nature │ Sweets Gebakkerij

Streep 2 groen smal

- Jacco & Liesbeth -

Jacco en Liesbeth wilde een echte buitenbruiloft met heel veel lampionnen in de boom en een fijne speelplek voor de kinderen. De ceremonie vond plaats op echt een waanzinnige locatie tussen de bomen, waarna de gasten voor de toost en taart naar de gezellig ingerichte tent gingen. De stijl van deze bruiloftstyling was romantisch met hier en daar een vleugje vintage.

│ Styling Feline Styling │ Foto Inge Kooiman │

Streep 2 groen smal

- Hendrik & Annerie -

Hendrik en Annerie trouwden in Zeeland, met themakleuren lichtblauw en groen. Ze wilde vooral veel details en heel veel bloemen. De gasten moesten zich echt thuis voelen op het erf van de boerderij bij Annerie's ouders, dus daarom voegde we veel persoonlijke accenten toe. De gasten hebben die dag heel wat oh's en ah's uitgeroepen; want het plaatje klopte gewoon. Het was een feestje om naar te kijken én om te stylen.

│ Styling Feline Styling │ Foto Inge Kooiman  │ Bloemen Gift By Nature │ Kalligrafie Studio Blauw

Streep 2 groen smal

- Florus & Marjolein -

Florus en Marjolein wilde hun bruiloftstyling vooral sjiek! Omdat de locatie helemaal wit was, besloten we hier op aan te sluiten en de styling te maken op een hele witte basis. Het resultaat was precies zo als we gehoopt hadden, verbluffend en enorm classy!

│ Styling Feline Styling │ Foto Jan van de Maat  │

Streep 2 groen smal

- Gerrit & Rosalyn -

Gerrit en Rosalyn trouwde in het bos en natuurlijk is het leuk om zo'n thema helemaal door te trekken. Ondanks dat het echt een herfstbruiloft was, leek het ze ontzettend leuk om een spontante verrassingspicknick te organiseren voor hum gasten. Als back-up hadden we de trouwlocatie, maar die is gelukkig niet nodig geweest. Met 5 volkswagenbusjes zijn de gasten na de ceremonie naar een bijzondere plek in het bos gereden. Daar hadden wij de taart, bubbels en warme dekentjes klaarstaan. Het was een heerlijk ontspannen moment met een gouden randje!

│ Styling Feline Styling │ Foto Astrid Termaat │

Streep 2 groen smal

Neem contact op

Ik vind het heel erg leuk dat je interesse hebt in mijn werk! Natuurlijk mag je hieronder altijd meer informatie aanvragen, dan kijken we samen of ik jullie ook kan helpen met het stylen van jullie bruiloft.

Fijne dag!

Groetjes, Eline Koemans

Meer informatie over bruiloftstyling

    In deze serie van nieuwsbrieven vind je testjes om je eigen stijl te ontdekken, gaan we samen op zoek naar eenheid in jouw styling en help ik je om een stylingsplan te maken! Let op! Om de nieuwsbrief goed te ontvangen wordt er na verzending van dit formulier een mail naar je gestuurd. Als je deze bevestigt, ontvang je voortaan de nieuwsbrief.
bruiloft zeeland foto inge kooiman weddingplanner feline aan het werk zuid-holland

Eline is haar hele leven al met styling bezig. Sinds 2013 stylet ze sfeervolle bruiloften. Van persoonlijke bruiloften, waarbij aandacht belangrijk is en de gasten zich helemaal thuis moeten voelen, gaat haar hart sneller slaan. Samen met haar team zorgt ze dat ieder bruidspaar en alle gasten zich thuis voelen op een plek waar alles klopt! 

Streep 2 groen smal