Even over het portfolio,

Voor alle bruidsparen maak ik altijd een uniek en persoonlijk decoratieplan. Een plan wat past bij hen past, bij de locatie en bij de gasten! In de afgelopen zeven jaar heeft dit al heel veel mooie plaatjes opgeleverd! Hieronder vind je een greep uit de bruiloften die ik samen met mijn lieve assistenten Corina, Goverdina, Gerina, Rosalyn of Martine afgelopen jaren nóg mooier heb mogen maken!

Wil je zelf ook dolgraag een bruiloft vol met mooie details en eenheid? Klik dan hier voor meer informatie over mijn werkwijze en pakketprijs!

Veel plezier bij het kijken van mijn portfolio!

-X- Eline

Streep 1 donkerroze smal
Feline styling styliste aan het werk

Pieter & Hanna

Bruid Hanna over ons werk: 

Via Instagram kwamen we bij Eline. Omdat we niemand uit onze gastenkring wilde belasten met de styling op ons huwelijk, kozen we voor een styliste. Dat was de allerbeste keuze en ik zou dat ook iedereen aanraden.

Eline met al haar enthousiaste ideeën en het overzicht, was precies wat we graag wilden! Samen met ons zette ze een mooi stylingsplan neer en werd alles tot in de puntjes geregeld. Het plan was helemaal af. Maar helaas kwam Corona om de hoek en werd onze locatie gesloten. Niets stond onze liefde in de weg en we kozen er voor ons huwelijk door te laten gaan!

Samen met Eline hadden we nog twee weken om een nieuw plan te maken. Dat is gelukt en hoe! We zijn getrouwd in de tuin. Het was echt onvergetelijk en prachtig! Dank Eline voor al je meedenken, ideeën, flexibiliteit en enthousiasme! Je bent een topper en we raden je bij iedereen aan!

│ Styling Feline Styling │ Fotograaf Inge Kooiman | 

Streep 1 donkerroze smal

Klaas Jan & Neline

Klaas Jan & Neline over ons werk

Wat was het een feestje om met jou en jullie samen te werken! Vanaf het eerste moment hebben we plezier gehad met je. Het was best een stukje rijden om bij je te komen, maar het was het meer dan waard!

Je zorgde ervoor dat we al onze wensen en ideeën kwijt konden bij je en jij zette het allemaal mooi op een rijtje. Je kwam met tips voor een goede indeling van de dag en zo konden wij met een gerust hart de dag gaan plannen. Het stylingsgesprek zorgde ervoor dat we nog meer zin kregen in de bruiloft, want wat een fantastische ideeën had jij. Alles werd uit de kast getrokken, letterlijk en figuurlijk!

En dan dat moment dat we de schuur inkwamen, WAUW! Van te voren bedenk je een beetje hoe het er uit zal zien, maar dit overtrof al onze verwachtingen. En de eerste setting was mooi, maar er volgden nog 3 andere fantastische settings. Allemaal verschillend en allemaal prachtig! Dank jullie wel voor alles! We zouden jou aan iedereen aanbevelen.

│ Styling Feline Styling │ Fotograaf Oh Belle Fotografie | 

Streep 1 donkerroze smal

Joost & Anne

Bruid Anne over ons werk: 

Toen wij begonnen met het plannen van onze bruiloft wisten we direct dat we in de boomgaard van Joost z'n ouders wilden trouwen. We hadden geen idee waar we moesten beginnen qua styling en gingen bij Eline langs voor een stylingsgesprek. Het was heel gezellig en Eline wist onze karakters en onze wensen te vertalen in een tof plan. Daarom besloten we de styling helemaal in haar handen te leggen.

In de voorbereidingen voelde het contact met Eline als het contact met een vriendin; zó oprecht geïnteresseerd en enthousiast is ze, ze denkt mee alsof het haar eigen bruiloft is.

│ Styling Feline Styling │ Fotograaf Inge Kooiman | Locatie de Appelgaard in Gouderak | Stationery Kimberly Zoe Design

Streep 1 donkerroze smal

Kim & Luuk

De bruiloft van Kim en Luuk was op de heide! Prachtig zoals hij in bloei stond!

Bruid Kim had één grote wens en dat was een gezellige lange tafel voor het diner. Toen het tijd was voor de bruidstaart waren wij ondertussen bezig om de laatste hand aan de dinertafel te leggen. Opeens horen we bruid Kim vanaf de andere kant van de tuin roepen - terwijl ze haar bruidstaart aan staat te snijden: "Oh meiden, ik zie het al. Jullie maken al mijn dromen waar."  Een heerlijk moment. Een heerlijk stel!

│ Styling Feline Styling │ Bloemen 't Groen Vermaak │ Fotograaf Inge Kooiman | Drukwerk Kimberly Zoë Design

Streep 1 donkerroze smal

Lars & Madelon

De bruiloft van Lars en Madelon moest stoer, warm én romantisch zijn. Een van mijn favoriete uitdagingen. De locatie (Explore de Lutte in Muiden) is heel stoer. Het is een rauwe ruimte. Met de themakleur bordeauxrood brachten we een luxe en warm gevoel in de industriële ruimte. Ook bedachte we kleine leuke verrassingen voor de gasten, zo stond de favoriete puzzel achterop de menukaart en lag er onder het bord een klein potlood, zodat er onder het diner gezellig gepuzzeld kon worden!

│ Styling Feline Styling │ Bloemen Edenique Floral Design│ Locatie Explore de Lutte in Muiden | Fotograaf Inge Kooiman 

Streep 1 donkerroze smal

Stani & Melina

De locatie waar Stani en Melina trouwde was zo mooi! Met het locatiebezoek heb ik met open mond rond gelopen. Het is Het Spaanse Hof, midden in hartje Den Haag. Echt een prachtige verstopte plek met een hele gave stadstuin.

Melina en haar zus Romina kwamen bij mij terecht omdat ze op de bruiloft maar een uurtje van te voren terecht konden voor het aanbrengen van de locatie. Hun plannen moesten dus om, Romina zal dat niet redden.

Wij zorgden dat we stipt op tijd aanwezig waren en ook met ons team en alle hulp was het een race tegen de klok, maar het resultaat was geweldig! Dank je lieve Stani, Melina en Romina voor de gezelligheid en prachtige opdracht!

 

│ Styling Feline Styling │ Bloemen Bloemenservice Nederland│ Locatie Het Spaanse Hof │ Taart Sweet Deluxe | Fotograaf Met alle Liefde 

Streep 1 donkerroze smal

Henk & Tabitha

De bruiloft van Henk en Tabitha was een verrassingsdag voor de gasten. 'S morgens stond er een bus voor de gasten klaar en verder hadden de gasten geen idee waar ze naartoe zouden gaan. De bus bracht hen naar het strand in Wassenaar. Daar was strandtent Bait omgetoverd tot mediterraan plaatje met overal olijftakken en citroenen, veel lekkers wat de gasten konden pakken en warme dekentjes voor de soms wat frisse zeebries. Het frisse geel van de citroenen kwam overal terug, en maakte de styling fris en vrolijk. De vuurwerkshow op het strand maakte deze dag helemaal compleet!

│ Styling Feline Styling │ Foto Astrid Termaat │ Bloemen Edenique Floral Design│ Locatie Bait Wassenaar │ Sweets Sprinkles Bakery

Streep 1 donkerroze smal

Roy & Anouk

De bruiloft van Roy en Anouk was een heerlijke mix tussen chique en nonchalant. We werkte met veel groen, dusty blue kleurige doeken en heel veel kaarsen. Alles was in het thema doorgetrokken en alle details klopte! Die eenheid in de styling kwam de hele dag terug. Het drukwerk wat de bruid zelf ontwierp was een kers op de taart, het klopte gewoon!

│ Styling Feline Styling │ Foto Nienke van Denderen │ Bloemen Bloem in Style by Elise│ Locatie Lambertuskerk │ Taarten Gebakkerij

Streep 1 donkerroze smal

-Johan & Jose

Als je als bruidegom bij een orchideeënkweker werkt, dan is er natuurlijk niets leuker dan zoveel mogelijk orchideeën verwerken op de bruiloft!

Dat hebben we geweten, ruim 150 planten met 3 a 4 takken orchideeën zijn er verwerkt in de bruiloft. De bruidegom bleef de dag van te voren maar nieuwe planten  brengen, en wij bleven ze gewoon steeds een mooi plekje geven. Gecombineerd met olijfgroen en zachtroze en subtiele verlichting, gaf het een sprookjesachtig effect aan deze bruiloft!

│ Styling Feline Styling │ Foto Astrid Termaat │ Bloemen Bloem in Style by Elise│ Locatie De Landgoederij │

Streep 1 donkerroze smal

Gijsbert & Eva

REVIEW │ Wat hebben wij ervan genoten om samen met Eline naar onze bruiloft toe te werken. Elke keer wanneer we bij haar geweest waren, werden we steeds enthousiaster!

Door het stylingsgesprek kregen we een heel concreet beeld van hoe onze dag eruit zou komen te zien. Tijdens die avond zochten we eenheid in de kleuren en hebben we heel veel leuke dingen bedacht! Denk maar aan een tafel vol met fruit, een backdrop bij de ceremonie met mooie stof en bloemen en - anders dan anders-  een ronde ceremoniesetting! Al onze dromen en ideeën werden in één plan uitgewerkt!

Maar denk ook aan de ruimte waar een bedje voor de kleintjes kon staan, een tipi tent voor de kids en een helpende hand bij Oma die een trappetje op moest lopen. Eline is enthousiast, vol van ideeën en de vrouw die jij op je bruiloft rond wilt hebben lopen!

│ Styling Feline Styling │ Foto Inge Kooiman │ Locatie De Landgoederij

Streep 1 donkerroze smal

Diederick & Christine

De bruiloft van Diederick en Christine was een modern sprookje met zachte tinten en heel veel bloemen. Er stonden overal lekkere hapjes voor de gasten klaar en fruittabs met vers fruit voor een drankje. In de bloemen was veel rozemarijn verwerkt, die overal subtiel terug kwam. Al dit moois in combinatie met het heerlijke weer, de fijne muziek en de sprankelende lichtjes in de avond was het een perfecte dag!

│ Styling Feline Styling │ Foto Alicia van Stuyvenberg │ Bloemen Gift By Nature │ Locatie Kasteel Duurstede │ Sweets Gebakkerij

Streep 1 donkerroze smal

Tjacco & Marita

De bruiloft van Tjacco & Marita was classy én stoer. De perfecte combinatie voor deze stoere politieagent en de stijlvolle Marita. Zachtroze werd gecombineerd met diepe tinten blauw en zwart. Een wishkeybar voor de mannen en een enorme stapel donuts voor de vrouwen! Het was een feest om de prachtige locatie Parkhotel Hugo de Vries in Lunteren nog mooier te mogen maken!

│ Styling Feline Styling │ Foto Rieanne fotografie │ Bloemen Gift By Nature │ Locatie Parkhotel Hugo de Vries

Streep 1 donkerroze smal

Niels & Annemarijn

De bruiloft van Niels en Annemarijn begon in de prachtige tuin van de bruid thuis. De gasten wachten daar, onder een boom vol lampionnen het bruidspaar op. De tuin zelf was aangekleed met een prachtige backdrop, gezellige tafeltjes en een etagère vol donuts. Het gemeentehuis in Dordrecht, het favoriete restaurantje en de dinerlocatie aan het water werden heel de dag ondergedompeld in hetzelfde fris romantische sfeertje!

│ Styling Feline Styling │ Foto Inge Kooiman │ Bloemen Gift By Nature │ Sweets Gebakkerij

Streep 1 donkerroze smal

Hendrik & Annerie

Hendrik en Annerie trouwden in Zeeland, met themakleuren lichtblauw en groen. Ze wilde vooral veel details en heel veel bloemen. De gasten moesten zich echt thuis voelen op het erf van de boerderij bij Annerie's ouders, dus daarom voegde we veel persoonlijke accenten toe. De gasten hebben die dag heel wat oh's en ah's uitgeroepen; want het plaatje klopte gewoon. Het was een feestje om naar te kijken én om te stylen.

│ Styling Feline Styling │ Foto Inge Kooiman  │ Bloemen Gift By Nature │ Kalligrafie Studio Blauw

Streep 1 donkerroze smal

Florus & Marjolein

Florus en Marjolein wilde hun bruiloftstyling vooral sjiek! Omdat de locatie helemaal wit was, besloten we hier op aan te sluiten en de styling te maken op een hele witte basis. Het resultaat was precies zo als we gehoopt hadden, verbluffend en enorm classy!

│ Styling Feline Styling │ Foto Jan van de Maat  │

Streep 1 donkerroze smal

Gerrit & Rosalyn

Gerrit en Rosalyn trouwde in het bos en natuurlijk is het leuk om zo'n thema helemaal door te trekken. Ondanks dat het echt een herfstbruiloft was, leek het ze ontzettend leuk om een spontante verrassingspicknick te organiseren voor hum gasten. Als back-up hadden we de trouwlocatie, maar die is gelukkig niet nodig geweest. Met 5 volkswagenbusjes zijn de gasten na de ceremonie naar een bijzondere plek in het bos gereden. Daar hadden wij de taart, bubbels en warme dekentjes klaarstaan. Het was een heerlijk ontspannen moment met een gouden randje!

│ Styling Feline Styling │ Foto Astrid Termaat │

Streep 1 donkerroze smal

Neem contact op

Ik vind het heel erg leuk dat je interesse hebt in mijn werk! Natuurlijk mag je hieronder altijd meer informatie aanvragen, dan kijken we samen of ik jullie ook kan helpen met het stylen van jullie bruiloft.

Fijne dag!

Groetjes, Eline Koemans

Meer informatie over bruiloftstyling

    In deze serie van nieuwsbrieven vind je testjes om je eigen stijl te ontdekken, gaan we samen op zoek naar eenheid in jouw styling en help ik je om een stylingsplan te maken! Let op! Om de nieuwsbrief goed te ontvangen wordt er na verzending van dit formulier een mail naar je gestuurd. Als je deze bevestigt, ontvang je voortaan de nieuwsbrief.

Eline is haar hele leven al met styling bezig. Sinds 2013 stylet ze sfeervolle bruiloften. Van persoonlijke bruiloften, waarbij aandacht belangrijk is en de gasten zich helemaal thuis moeten voelen, gaat haar hart sneller slaan. Samen met haar team zorgt ze dat ieder bruidspaar en alle gasten zich thuis voelen op een plek waar alles klopt!