Bruiloftstyling

Voel je thuis op je eigen bruiloft!

Als bruiloftstyliste help ik bruidsparen om eenheid te krijgen in de styling van hun bruiloft en samen precies die sfeer te vinden die bij ze past!

Voor iedere bruiloft maak ik een uniek en persoonlijk stylingsplan wat we ook uitvoeren op de trouwdag zelf. Ben je benieuwd hoe ik dit doe? Je leest het hieronder! 

Streep 1 donkerroze smal

De werkwijze

Allereerst plannen we samen een kennismakingsgesprek bij mij op kantoor. Ik zorg dat ik de koffie en thee klaar heb staan, want tijdens dit gesprek gaan we gezellig kletsen over jullie verwachtingen, dromen en alle plannen die jullie aan het maken zijn voor de bruiloft!

Een groot gedeelte van mijn werk is namelijk ontdekken waar jullie als bruidspaar blij van worden, welke materialen jullie aanspreken en welke details bij jullie passen.

Door in dit gesprek deze informatie te verzamelen kunnen we de stijl en sfeer van jullie bruiloft al bepalen én kan ik een all-in pakketprijs maken voor het uitvoeren van jullie bruiloftstyling.

Deze all-in prijs is exclusief persoonlijk drukwerk en bloemen, het is dus goed om daar nog een apart budget voor te reserveren. Maar dat leg ik je in het kennismakingsgesprek allemaal uit! 

Streep 1 donkerroze smal

De Pakketprijs

De pakketprijs ligt gemiddeld tussen € 4750,- en € 5500,- en is inclusief:

  • alle stylingsmaterialen;
  • het bezoeken van de locatie (pakketprijs gebaseerd op locatie in Nederland);
  • het bespreken van een persoonlijk en uniek stylingsplan;
  • Het uitwerken van het definitieve stylingsplan; 
  • mijn uren en die van mijn assistenten;
  • styling op de trouwdag zelf;
  • het schoonmaken van alle gebruikte items. 
Streep 1 donkerroze smal

Het stylingsgesprek

Na akkoord op deze offerte bezoeken we samen de locaties. In dezelfde week plannen we ook het stylingsgesprek in bij mij op kantoor. Dan zitten alle details van de locatie nog vers in ons hoofd!

Per onderdeel gaan we de mogelijkheden langs en verzinnen we heel veel toffe elementen. Hoe verder de afspraak vordert, hoe meer beeld we krijgen bij de styling en sfeer van jullie dag. We denken na over de kleuren, een thema, kosten, verrassingseffecten, eenheid en details.

mat bestek goud huren

Het stylingsplan

Na dit gesprek werk ik alle ideeën voor jullie uit in een overzichtelijk decoratieplan met een persoonlijk moodbord. Nadat jullie dit plan nog eens rustig bekeken hebben en definitief gemaakt hebben, kan ik aan de slag met het verzamelen van alle spullen!

Op de trouwdag ben ik samen met mijn assistent aanwezig plus een auto – of twee auto’s – vol spullen om alles op jullie bruiloft net zo mooi te maken als jullie in gedachten hebben!

Wil jij dit ook voor jullie bruiloft? Kom dan gezellig langs voor een kennismakingsgesprek!

Streep 1 donkerroze smal

Mijn Stijl

Als bruiloftstyliste vragen ze mij nog wel eens naar mijn favoriete bruiloft ooit. Die is er niet. Want juist doordat styling bruiloften zo persoonlijk kan maken, past het altijd precies bij het bruidspaar! En dat vind ik zo fijn aan mijn werk.

Zo kan ik vol enthousiasme een stylingsplan maken met vrolijke kleuren en veel grappige details én vind ik stylingsplannen met romantische tinten en veel zachte accenten ook heerlijk om uit te denken! Als uiteindelijk de gasten het bruidspaar herkennen in de bruiloftstyling, dan is mijn missie geslaagd!

Wel is er een bepaalde stijl terug te vinden in mijn werk. Mijn stijl is modern chic: fris, warm, zacht. Less is more, elegant en altijd gecombineerd met een aantal blikvangers en verrassingselementen. Ook zie je in mijn werk veel bloemen, pure materialen en mooie stoffen terug komen. Ik zorg voor eenheid in de styling en creëer op die manier – samen met jullie – een unieke en persoonlijke bruiloft vol mooie details!

Streep 1 donkerroze smal