Inspiratiegesprek

Het hielp al ruim 50 bruidsparen écht verder!

Tijdens het inspiratiegesprek maak ik samen met jullie een plan voor het decoreren van jullie bruiloft!

Ik laat jullie voorbeelden zien waardoor je echt voor ogen krijgt hoe jullie dag er uit gaat zien. Met dit plan zetten we samen de grote lijnen op én vullen we alle details in.

Streep 1 donkerroze smal

Wat houdt het in?

Vooraf ontvangen jullie van mij een vragenlijst zodat we tijdens het gesprek gericht aan de slag kunnen. We gaan vooral creatief denken! We halen letterlijk alles uit de kast om voorbeelden te laten zien. Ik dek de tafel, haal stellingen te voorschijn en laat jullie stoffen, materialen en bloemen zien. 

Per onderdeel gaan we de mogelijkheden langs en verzinnen we heel veel toffe elementen. We denken na over de kleuren, een thema, kosten eenheid en details. Hoe verder de afspraak vordert, hoe meer beeld je krijgt bij de uitstraling van jullie bruiloft! 

Streep 1 donkerroze smal

Het resultaat!

Na dit gesprek weet je welke sfeer jullie willen neerzetten op de bruiloft. Ook weet je welke decoratie jullie locatie nóg mooier maakt en hoe deze decoratie er voor zorgt dat er eenheid is over de hele dag.

Na het gesprek ontvang je van mij ook een materiaallijst, zo weet je precies wat je nodig hebt. Ook ontvang je een persoonlijk moodboard. Wanneer je de stijl duidelijk voor ogen hebt, maakt het namelijk alle keuzes die je daarna maakt nog eenvoudiger.

 

Een inspiratiegesprek kost 415,- euro incl. btw. 

Streep 1 donkerroze smal

Voor wie?

Dit gesprek is ideaal wanneer je: 

 • vast loopt bij bepaalde onderdelen van de styling;
 • het lastig vind om een sfeer en uitstraling te bepalen;
 • op zoek bent naar originele ideeën voor een persoonlijke bruiloft;
 • precies weet wat je wilt, maar geen idee hebt hoe je dit moet bereiken;
 • niet de hele styling uit handen wilt geven, maar wel professionele hulp kunt gebruiken; 
 • het lastig vind om een decoratieplan binnen jullie budget te creëren;
 • graag wilt dat er eenheid is in de decoratie en de details kloppen.
event voor creative vrouwen ontbijt styling decoratie vrouwelijke ondernemers offline meeting aankleding meet up studio 13 amsterdam feline styling

Handig om te weten!

 • Het gesprek duurt circa 3 tot 4 uur en vind plaats bij mij op kantoor in Schoonrewoerd.
 • Je hebt het meeste profijt van dit gesprek wanneer je dit vooraan in het trouwtraject boekt. Zo kun je alle andere keuzes aan laten sluiten op de uitgedachte stijl. Wel is het noodzakelijk dat de trouwdatum, de trouwlocatie en het aantal gasten al bekend is. 
 • Wacht even met het boeken van een bloemist, drukwerkleverancier en taartenleverancier. Heel vaak komen deze onderdelen nog uitgebreid aan bod in het gesprek. Na het gesprek kun je dan een offerte bij hen aanvragen, je weet dan precies wat je van hen nodig hebt.
 • De factuur voor het inspiratiegesprek moet vooraf betaald zijn. 

Reviews!

Ruim 50 stellen gingen jullie voor. Samen schoven ze gezellig aan mijn bureau bij om alle plannen uit hun hoofd zichtbaar te zien worden. 

Zij kunnen je nog veel beter dan ik vertellen hoe dit inspiratiegesprek je écht verder helpt! 

strandbruiloft trouwen wassenaar beachwedding styling bruiloft strand italie citroenen olijf trouwpak trouwjurk zomerbruiloft

Bruid Tabitha

Ik heb enorm genoten van het stylingsgesprek, wat dan ook tot middernacht duurde en waarin we met elkaar hebben bedacht hoe we de styling van de bruiloft vorm gingen geven!

De gasten die op de bruiloft waren hebben het er nog steeds over zo mooi, alles was één geheel en paste bij elkaar, net Italië!

Bruid Melina

Al snel zaten we bij jou in je kantoor en werden de plannen nog mooier en groter. Alle producten waar ik zo lang naar had gekeken op Instagram kwamen op tafel en het stylingsplan werd nóg concreter en met details waar ik nooit aan gedacht zou hebben. Het voelde alsof we er een extra vriendin bij hadden gekregen, zo gezellig vonden we het.

dinerstylign explore de lutte themakleur bordeaurood houten stoelen huren portfolio feline styling

Bruid Madelon

Streep 1 donkerroze smal

Jouw enthousiasme, creativiteit en ruimdenkendheid maakten

dat wij gelijk wisten dit komt helemaal goed!

Ook jouw aandacht voor de wensen van de bruidegom waardeerden wij bijzonder! 

ceremonieopstelling witte stoelen huren stoelboeketjes bruiloft stellingen rozenblaadjes strooien confetti olijf

Bruid Anouk

De grote kast op haar kantoor ging open en de meest mooie stoffen, lintjes, vaasjes en andere spullen werden tevoorschijn gehaald. Haar hele kantoor stond vol om ons een zo duidelijk mogelijk beeld te geven van hoe de styling eruit zou zien.

Daarbij denkt en zoekt Eline erg goed mee om de juiste leveranciers te vinden. Aan de hand hiervan heeft ze een fantastisch stylingsplan gemaakt!

Bruid Kim

Streep 1 donkerroze smal

Het gesprek had een heel natuurlijk verloop. Fijn ook jouw doortastende vragen richting Luuk over wat hij wilde! 

Wij hadden al vrij helder welke stijl we wilde, maar het gesprek heeft ons heel erg geholpen alle ideeën die we in ons hoofd hadden bij elkaar te brengen!