Alvast kennismaken

Vertel al vast wat over jullie plannen!

Hi Hallo!

Wat leuk dat jullie binnenkort aanschuiven op het bankje op mijn kantoor! Ik zorg dat ik de koffie en thee klaar heb staan, want tijdens dit gesprek gaan we dieper in over jullie verwachtingen, dromen en alle plannen die jullie aan het maken zijn voor de bruiloft!

Het doel van dit gesprek is om informatie te verzamelen zodat we de stijl en sfeer van jullie bruiloft kunnen bepalen én ik precies weet wat daar voor nodig is aan materialen. Deze informatie werk ik na het gesprek voor je uit in een materialenlijst. 

Het is handig als jullie samen voor het gesprek even na denken over het budget wat jullie voor de bloemen hebben. Dan kunnen we tijdens het maken van de plannen daar al rekening mee houden.

Om tijdens deze afspraak zo gericht mogelijk aan de slag te kunnen, is het fijn als ik van te voren al wat gegevens van jullie heb. In het formulier hieronder vind je daarom ook een vragenlijst over jullie, het aantal gasten en bijvoorbeeld de dagindeling.

Er zijn ongetwijfeld vragen die voor jullie niet van toepassing zijn, of waar je nog geen antwoord op hebt. Geen enkel probleem. Vul gewoon alvast in wat je weet of vertel alvast wat je kwijt wilt!

Alvast bedankt en ik vind het heel leuk om jullie binnenkort te ontmoeten!

Tot snel!

Groetjes Eline

Streep 1 donkerroze smal

Stap 1 van 5

  • Persoonlijke gegevens

    Ik heb natuurlijk al wat gegevens van jullie verzameld. Maar waarschijnlijk ben ik nog niet helemaal compleet met gegevens van de bruid én bruidegom. Fijn als je deze gegevens voor het gesprek nog even compleet door wilt geven!
Streep 1 donkerroze smal