Alvast kennismaken

Vertel gerust wat over jullie plannen!

Hi Hallo!

Wat leuk dat jullie binnenkort aanschuiven op het bankje op mijn kantoor! Ik zorg dat ik de koffie en thee klaar heb staan, want tijdens dit gesprek gaan we gezellig kletsen over jullie verwachtingen, dromen en alle plannen die jullie aan het maken zijn voor de bruiloft!

Het doel van dit gesprek is om informatie te verzamelen zodat we de stijl en sfeer van jullie bruiloft kunnen bepalen én ik een offerte kan opstellen voor het uitvoeren van deze styling.

Zoals aangegeven op de website ligt de pakketprijs van bruiloftstyling circa tussen de 4750,- en 5500,- euro. Deze pakketprijs is inclusief een persoonlijk stylingsplan, mijn uren en alle decoratiematerialen.

Het pakket is exclusief de bloemen. Het is handig als jullie samen voor het gesprek even na denken over het budget dat jullie daarvoor hebben. Dan kunnen we tijdens het maken van de plannen daar al rekening mee houden.

Om tijdens deze afspraak zo gericht mogelijk aan de slag te kunnen, is het fijn als ik van te voren al wat gegevens van jullie heb. In het formulier hieronder vind je daarom ook een vragenlijst over jullie, het aantal gasten en bijvoorbeeld de dagindeling.

Deze informatie is voor mij ook heel belangrijk om de uiteindelijke pakketprijs te berekenen. Zo is het aantal gasten voor een groot gedeelte bepalend voor de prijs. Een tafel stylen voor 70 personen neemt bijvoorbeeld veel meer tijd in beslag dan wanneer dit voor 25 personen is.

Er zijn ongetwijfeld vragen die voor jullie niet van toepassing zijn, of waar je nog geen antwoord op hebt. Geen enkel probleem. Vul gewoon alvast in wat je weet of vertel alvast wat je kwijt wilt!

Alvast bedankt en ik vind het heel leuk om jullie binnenkort te ontmoeten!

Tot snel!

Groetjes Eline

Streep 1 donkerroze smal

Stap 1 van 5

  • Persoonlijke gegevens

    Ik heb natuurlijk al wat gegevens van jullie verzameld. Maar waarschijnlijk ben ik nog niet helemaal compleet met gegevens van de bruid én bruidegom. Fijn als je deze gegevens voor het gesprek nog even compleet door wilt geven. Dan kan ik na het gesprek de offerte naar jullie toesturen!
Streep 1 donkerroze smal