Laat hier je gegevens achter

en we nemen contact met je op!

Enthousiast geworden en meer informatie ontvangen?

Ik vind het heel erg leuk dat je interesse hebt in mijn werk! Mocht je na het lezen van alle informatie een vraag hebben over jullie bruiloft, een kennismakingsgesprek met me willen plannen of benieuwd zijn naar de mogelijkheden; vul dan hieronder het formulier in. Ik neem zo snel mogelijk contact met je op, om je verder te kunnen helpen!

Fijne dag!

Groetjes, Eline Koemans

Streep 1 donkerroze
feline styling

Meer informatie over bruiloftstyling

    In deze serie van nieuwsbrieven vind je testjes om je eigen stijl te ontdekken, gaan we samen op zoek naar eenheid in jouw styling en help ik je om een stylingsplan te maken! Let op! Om de nieuwsbrief goed te ontvangen wordt er na verzending van dit formulier een mail naar je gestuurd. Als je deze bevestigt, ontvang je voortaan de nieuwsbrief.