Bruid Marita over haar bruiloft!

Al jaren spaarde ik plaatjes, pinterest-borden en tijdschriften voor onze droombruiloft! Het was mijn wens uiteraard, als bruid, om werkelijk alle leuke ideeën te verwerken in Het Plan. Dat kan dus niet. En daarom wilde ik zo graag Eline inschakelen!

Vanwege wat kritische vragen van manlief over wat dat allemaal niet zou kosten, stuurde ik Eline gewoon een mailtje. En na een verschrikkelijk gezellig kennismakingsgesprek, met heerlijke cappuccino en fijne chocolademuffins, was hij ook om. Niet alleen daarom natuurlijk. Al in het eerste gesprek viel ons het eindeloze enthousiasme en inspiratie van Eline op. Maar wat is ze ook lekker nuchter! Dat was wat wij als bruidspaar in dit hele proces van voorbereiding voor vrijdag 9 juni 2017 nodig hadden!

Eline als styliste

Wat betreft de styling wisten wij het soms echt even niet meer. Er zijn zoveel stijlen en mogelijkheden voor decoratie! Ergens weet je wel wat het beste bij je past, maar wat heerlijk als iemand je dat helpt ontdekken! Een prachtig moodboard werd gemaakt aan de hand van onze ideeën. En toen kwam Eline’s inspiratie op tafel. Eindeloze mogelijkheden, kaarsenstandaards, naambordjes, bloemenvaasjes en rollen lint kwamen er uit haar magische kast. Het was toen nog lastig een beeld te krijgen van hoe het straks zou gaan worden, maar volgens mij spreken deze foto’s voor zich. Ge-wel-dig!

Onze dagplanning was vol, omdat we veel onderweg zouden zijn. Maar één van de belangrijkste criteria was dat het een ontspannen, relaxte dag moest worden. En ook daarbij konden we Eline’s hulp goed gebruiken. Al in het eerste kennismakingsgesprek hebben we dus een opzetje gemaakt voor de dagplanning. Dat gaf ons al heel veel inzicht. Vanuit haar ervaring kan Eline bijvoorbeeld goed beoordelen hoeveel tijd er voor elk onderdeel nodig is. Ook weet ze goed wat we in gesprekken met locaties en leveranciers belangrijk is.

Tot een dag voor de bruiloft.. wat een slecht weer was er voorspeld! Onderweg naar mijn jurk nog even snel langs Eline om de laatste stylingsspulletjes af te geven. Toen had ik even stress, hoor! Ik baalde ontzettend van het weer. We zouden de ceremonie buiten organiseren, maar dat zat er nu echt niet in. Of zou het toch nog opklaren? Een beetje onzeker allemaal.. Maar gelukkig hadden we Eline. Dus samen met Eline ook maar besloten dat we de ceremonie en lunch binnen organiseren. Ze belooft mij van de prachtige serre van The Bell Inn een nog mooiere ceremonielocatie te maken! Ik maakte me geen zorgen meer. En ook daarvan getuigen alle foto’s.

Hoewel Tjacco als bruidegom iets minder ophad met lintjes, bloemen en tafelstyling, kijken we allebei terug op een hele prettige samenwerking met Eline. Ze was altijd bereikbaar voor vragen of om even te sparren. We hebben veel gebeld, gemaild, geappt. Dat is een goede service!

In de gesprekken was het gezellig en kon je merken dat Eline echt interesse had in ons als bruidspaar. Onze bruiloft moest vooral bij ons passen en iets uitstralen van wie wij zijn en hoe onze relatie is. Tijdens de gesprekken was dan ook veel ruimte voor een gezellig babbeltje en dwaalden we soms helemaal af. Maar achteraf maakt dat het juist zo leuk, omdat je zo een band krijgt samen. Dat is Eline haar kracht! En daarom missen we haar inmiddels een beetje. Eline, wanneer mogen we weer komen koffiedrinken?;)

Credits

Styling: Feline Weddings, Foto’s: Rianne Fotografie, Bloemen: Gift By Nature, Vervoer: TrouwSpeedster, Locaties: Parkhotel Hugo de Vries en The Bell inn, Jurk: Hengeveld Couture, Pak: Atelier negen, Taart: Taartjes van Ann