strandbruiloft trouwen wassenaar beachwedding styling bruiloft strand italie citroenen olijf trouwpak trouwjurk zomerbruiloft
strandbruiloft trouwen wassenaar beachwedding styling bruiloft strand italie citroenen olijf backdrop rond huren bruiloft zwart metaal achtergrond bruiloft op zich zelf staande frame

Lieve Eline,

 

Terugkijkend en nagenietend van onze bruiloft schrijf ik deze review aan jou. Hoe begon het eigenlijk allemaal?

Ik weet nog dat ik het met Henk over een styliste had en hij dat allemaal maar onzin vond, dat konden we toch best zelf?

 

Ik vond van niet, ik wist wat er allemaal bij kwam kijken omdat ik zelf ook wel eens als assistent weddingplanner/stylist fungeer. In de mail naar jou was dan ook mijn eerste vraag om in het kennismakingsgesprek Henk te overtuigen van het nut van een styliste op onze dag.

En dat is gelukt! Niet alleen met woorden maar door hem ook lekker mee te laten denken en uiteindelijk net zo enthousiast te maken als wij voor alle plannen.

 

Samen met jou bedachten we van alles niet alleen de decoratie, maar de hele sfeer voor de dag!

Allereerst de omslag van stoere trouwlocatie met veel gasten, naar trouwen op het strand met een klein groepje mensen en de hele dag als 1 grote verassing voor iedereen. Het pastte bij ons en maakte dat zelfs de ambtenaar haar speech begon met: het thema van deze dag is: anders als anders.

 

Je zette ons vaak heel erg aan het nadenken en liet ons met een kritische blik kijken, naar de gasten, naar het budget, naar de materialen, naar cadeaus enz.

 

Ik heb enorm genoten van het stylingsgesprek, wat dan ook tot middernacht duurde en waarin we met elkaar hebben bedacht hoe we de styling van de bruiloft vorm gingen geven! De gasten die op de bruiloft waren hebben het er nog steeds over zo mooi, alles was één geheel en paste bij elkaar, net Italië!

 

Ik kan het nog steeds iedereen aanraden! Wie wil dat nu niet? Je bruiloft voorbereiden zonder stress, bruisend van de ideeën, inkopen doen die je werkelijk nog nooit hebt gedaan, zelfs je aanstaande man word aan het werk gezet om leuke materialen in elkaar te zetten. Het is een onwijs fijne en relaxte manier om je bruiloft voor iedereen tot een onvergetelijk spektakel te maken!

 

En jij!  Bedankt voor alles: je ideeën, je tijd, je appjes, je tips, de goede gesprekken, de koffie, de hapjes, de lekkere dingen, al het fijne contact wat we hebben gehad!

In onze ogen is jou energie eindeloos, ga nu maar genieten van het kleine mensje in je schoot!

 

Liefs Tabitha & Henk

strandbruiloft trouwen wassenaar beachwedding styling bruiloft strand italie citroenen olijf witte stoelen huren partylichts tuinstekers
dinerstyling oud hollands delfts blauw citroen olijf wiskeyglas gouden rand rieten placemat

STYLING FELINE WEDDINGS │ FOTO’S ASTRID TERMAAT │ LOCATIE BAIT WASSENAAR │ BLOEMEN EDENIQUE FLORAL DESIGN