View More: http://ingekooiman.pass.us/bruiloft-hendrik-annerie

 

 bruiloft-hendrik-annerie-hoge-resolutie-0020

 bruiloft-hendrik-annerie-hoge-resolutie-0017

 bruiloft-hendrik-annerie-hoge-resolutie-0001

 

bruiloft-hendrik-annerie-hoge-resolutie-0120-2

bruiloft-hendrik-annerie-hoge-resolutie-0104-2

bruiloft-hendrik-annerie-hoge-resolutie-0131-2

 

Bruiloft Hendrik Annerie-Hoge Resolutie-0347

Bruiloft Hendrik Annerie-Hoge Resolutie-0353

Van de bruidegom:

Ik herinner me het kennismakingsgesprek nog. Braaf schoof ik het bankje in bij Eline. De ontmoeting was langer dan ik had verwacht, maar bovenal veel gezelliger dan ik had vermoed. Eline bleek een blijvertje. Ze had al gelijk goede ideeën en ze was nog leuk ook.

Het is misschien cliché, maar ik als man, had niet echt een beeld bij ‘mijn trouwdag’, dat in tegenstelling tot Annerie. Annerie leek overal wel over nagedacht te hebben… Mintgroen, zacht licht blauw, gebroken wit? Lampionnen? Pomponnen? Bellenblaas? Kistjes voor de ringen? Perfect gekleurde servetten? Echt waar, mannen, trouwen is leerzaam.

Het was Eline die ons hielp in deze wirwar van stylen, ditjes en datjes. De avonden waren vaak lang en vermoeiend, maar bijzonder effectief. Er moesten veel keuzes worden gemaakt, maar bij iedere sessie kreeg de dag meer kleur.

Op de dag zelf bleek Eline nog een troef te hebben: haar wonderkist. Een gereedschapskist boordevol naalden, draden, pleisters, veiligheidsspelden, stofjes, touwtjes, punaises… Noem het maar op, ze had het. Voor mij staat die kist symbool voor het werk van Eline: ze tackelt alle problemen, zonder dat je er erg in hebt.

Opvallend was dat we in de aanloop naar ons trouwen, verschillende keren moesten uitleggen waarom we een professionele ceremoniemeester hadden gekozen in plaats van een bevriend stel. Die uitleg gaven we braaf: ‘we willen dat al onze vrienden van deze dag kunnen genieten’, ‘met een professional weet je zeker dat je alles uit handen kan geven op de dag’, et cetera, et cetera. Men zag de toegevoegde waarde niet. Maar al tijdens de dag vertrouwden mensen ons toe dat ze nu begrepen waarom we Eline hadden gevraagd. Sommige getrouwde stellen zeiden zelfs: ‘Als ik het opnieuw zou doen, zou ik ook een professional vragen’. I rest my case.

bruiloft-hendrik-annerie-hoge-resolutie-0079-2

Bruiloft Hendrik Annerie-Hoge Resolutie-0225

bruiloft-hendrik-annerie-hoge-resolutie-0102-2

Van de moeder van de bruid:

In de voorbereiding heeft Eline ons als ouders geholpen met originele ideeën. Op de dag zelf, heeft Eline samen met haar collega’s ons huis en erf prachtig versierd. Ook kleine, praktische zaken hebben ze voor ons geregeld, zoals het herstellen van bretels, extra panty’s en het poetsen van de trouwjurk. Zeker mede dankzij Feline Weddings hebben we een prachtige trouwdag meegemaakt van onze kinderen.

Wij zijn ervan overtuigd dat we zonder Eline een stuk minder van de voorbereiding en van de bruiloft zelf hadden kunnen genieten. Eline is een fantastisch mens; ze is enorm creatief, sociaal, betrokken en heeft ook nog eens een heerlijk gevoel voor humor. Ze wist zich in onze dromen te verplaatsen en heeft daarbij ook met ons gezocht naar oplossingen binnen ons budget. We zijn blij dat Eline onderdeel heeft uitgemaakt van ons feestje!

bruiloft-hendrik-annerie-hoge-resolutie-0600

hogeresolutie-188

hogeresolutie-190

hogeresolutie-186

bruiloft-hendrik-annerie-hoge-resolutie-0859

bruiloft-hendrik-annerie-hoge-resolutie-0650

hogeresolutie-185

 bruiloft-hendrik-annerie-hoge-resolutie-0815

 bruiloft-hendrik-annerie-hoge-resolutie-0849

De schitterende foto’s zijn van Inge Kooiman Fotografie.