Foto-Arianne-BM-8014
Foto-Arianne-BM-2311
Foto-Arianne-BM-8212
Foto-Arianne-BM-2667
Foto-Arianne-BM-2461
Foto-Arianne-BM-8023

De vrolijke en ontspannen bruiloft van Bart & Maaike

Eindelijk was het zover, we konden beginnen aan de planning van onze grote dag: 26 augustus 2015! Als jong meisje droomde ik al van de perfecte bruiloft en zag ik het al helemaal voor me. In de boomgaard van mijn ouders zouden we het ja-woord uitspreken!

Een jaar vooraf hadden we alle grote dingen al gepland. De locaties waren gekozen en geboekt, dé jurk was gevonden en zelfs de taart was al besteld. Al maanden was ik bezig met de decoratie en samen bedachten we de invulling van de dag. Met niet te vergeten: zestig verschillende daggasten waaronder dertien kinderen en baby’s.

We hielden onze dag op eigen locatie, met een diversiteit aan gasten, hierdoor zagen wij op een gegeven moment door de bomen het bos niet meer. Gelukkig kwam op het juiste moment Eline in beeld. Het eerste wat ze deed was zich verdiepen in onze plannen en orde scheppen in de chaos. Onze gesprekken waren niet alleen gezellig, maar ook inspirerend en bijzonder professioneel. Ze liet zien welke taken wij op welk moment voor de bruiloft moesten uitvoeren. Bijvoorbeeld, dat we niet al een jaar van te voren onze trouwkaart klaar hoefden te hebben, maar dan ruim twee maanden van te voren ook prima was. Eline ziet overal wel een oplossing voor en maakt nergens een probleem van!

Twee dagen voor de bruiloft begonnen wij met het aankleden van de locatie. Uiteraard gingen hier een aantal dingen mis en viel er hier en daar iets stuk. Gelukkig heeft Eline een uitgebreide eerste-hulp-bij-het-decoreren-van-een-perfecte-bruiloft-kit! En kwam zij, met een volle kofferbak ons te hulp. Op de dag zelf had Eline alle touwtjes in handen, wat zorgde voor een geweldig ontspannen sfeer. Hierdoor hebben wij, maar ook onze gasten enorm kunnen genieten.

Lieve Eline, waanzinnig bedankt voor alles, onze dag was mooier dan dat ik jaren geleden durfde te dromen!

 

Liefs,

Bart & Maaike

Blog Bart en Maaike-1-58
Foto-Arianne-BM-8756
Foto-Arianne-BM-8360
Foto-Arianne-BM-8641
Foto-Arianne-BM-2492
Fotocredits: Foto Arianne