Deze toppers al ontdekt?

Als we tijdens het stylingsgesprek kletsen over jullie plannen, vertel ik ook gelijk welke leveranciers daar heel goed bij aansluiten. Dat gaat automatisch en spontaan. Omdat ik er van overtuigd ben dat je met leveranciers die passie en liefde voor hun vak hebben en niets anders wensen dan jullie droom uit te laten komen, ook echt een unieke en persoonlijke sfeer creëert. Jullie sfeer!

Er zijn enkele leveranciers die ik heel graag aan je voorstel. Ik heb namelijk al heel veel met ze samengewerkt en ze verdienen hier een plekje op de site. Het zijn namelijk stuk voor stuk ondernemers die 100% voor hun bedrijf gaan en niet stoppen voordat een bruidspaar helemaal tevreden is! En dat maakt verschil in de voorbereidingen én in de sfeer van jullie bruiloft!

Kopie van Kopie van Zonder titel (3)

Weddingplanner Vier Je Geluk

Waar zal ik beginnen met vertellen over Gerina? We hebben samen al zoveel evenementen georganiseerd en avonturen op bruiloften beleefd dat het lastig is om een korte samenvatting over haar en haar werk te geven. Met Gerina is het altijd gezellig, ze is altijd in voor een plan, is niet snel uit het veld te slaan, houdt het overzicht, houdt van mensen, is oprecht, denkt in oplossingen en geeft zich 200% Kortom; dit is gewoon de weddingplanner die je op je bruiloft wilt hebben!

Streep 1 donkerroze smal

Fotograaf Inge Kooiman

Inge en ik hebben elkaar 5 jaar geleden leren kennen op een winterbruiloft. En sindsdien is er een klik. Letterlijk dan. Altijd op zoek naar de mooiste momenten, beste posities en persoonlijke details vertelt ze jullie verhaal in beeld. Haar foto’s vallen nooit tegen en keer op keer geniet ik van de emoties en sfeer die ze weer heeft weten te vangen. Bijna alle foto’s op deze site zijn van Inge’s hand: ik ben gewoon groot fan!

Streep 1 donkerroze smal

Bloemist Let Love Blossom

Toen ik het werk van Nathalie eenmaal ontdekte was ik verkocht. Want wat Nathalie aanpakt dat doet ze goed en royaal. Haar bloemwerk springt er uit door de rijke, zachte en luxe uitstraling. Ze vraagt net zo lang door totdat ze precies weet wat een bruidspaar wil en is als geen ander op de hoogte van trends. Bijna alle bloemen die je hier op de site ziet zijn creaties van Nathalie, haar stijl match enorm bij mijn stijl en het versterkt elkaar. It’s Magic! 

Streep 1 donkerroze smal

La Lettre Kalligrafie

Toen Geeske besloot haar skills in te gaan zetten in een eigen bedrijf, is er echt iets veranderd in de trouwbranche. Het was vanaf dat moment daadwerkelijk mogelijk om de prachtige Pinterestplaatjes door haar te laten maken! Ze illustreert, kalligrafeert en ontwerpt de mooiste en meest unieke stationery. Geen details ontgaat Geeske en met haar handgemaakte zijde linten en dromerige lakzegels maakt ze iedere bestelling één groot feest. Ik ben er trots op dat haar werk te vinden is naast mijn items uit de verhuur!

Streep 1 donkerroze smal