Zo zorg je dat de ceremoniemeester jullie wensen begrijpt

De ceremoniemeester heeft tijdens de  voorbereidingen al een hoop taken. Maar vooral tijdens de dag zelf zorgt hij er voor dat alles goed loopt. Dat is de hoofdtaak. Binnen die hoofdtaak zorgt een ceremoniemeester dat leveranciers weten wat ze moeten doen dat de groep gasten steeds in de juiste ruimte is.

Dat de ceremoniemeester het bruidspaar compleet ontzorgt is natuurlijk een inkoppertje. Zo’n belangrijke taak leg je natuurlijk niet bij iedereen neer. Dat doe je alleen bij iemand waar je 100% het volle vertrouwen in heb. Als jullie een geschikte ceremoniemeester gekozen hebben is het natuurlijk wel van belang dat de taken goed overgedragen worden en hij of zij goed begrijpt wat jullie voor ogen hebben. In deze video vertel ik je hoe je dat voor elkaar krijgt!

 

In deze vlog:

 

-Voorbeelden met welke calamiteiten tijden de bruiloft de ceremoniemeester te maken krijgen.

-Hoe lost de hij dit op, zonder direct jullie te bellen?

-Zo neem je de ceremoniemeester goed mee in de voorbereidingen!

-Hoe laat je vol vertrouwen alles los?

-Waarom je alle achtergrond informatie moet delen.

-Waar moet je op letten als je de locatie samen met de ceremoniemeester bezoekt?

-Laat de ceremoniemeester zelf bellen met alle leveranciers.

-Hoe geef je de ceremoniemeester een kijkje in jullie hoofd?

 

 

 

 

 

Meer hulp bij het ceremoniemeesterschap?  

 

Blijf je het lastig vinden om het uit handen te geven, of om echt goed duidelijk te maken wat je wilt? Dan is de cursus die ik samen met Weddingplanner Vier Je Geluk maakte echt iets voor jou! Deze cursus neemt je stap voor stap mee in alle taken die een ceremoniemeester krijgt tijdens het plannen van jouw bruiloft! Je hoeft niet bang te zijn dat je iets vergeet, want wij gaan je helpen! Meer informatie over de cursus vind je hier! 

 

Naar de cursus!

 

 

Liefs Eline! 

 

gastenlijst bruiloft ceremoniemeester

gastenlijst bruiloft