Annuleren of verplaatsen van mijn bestelling in verband met corona

Wanneer je vanwege alle genomen coronamaatregelen je bruiloft of event moet verplaatsen en de bijbehorende bestelling ook verplaats moet worden bieden wij de volgende oplossingen:

  • Je mag de bestelling helemaal annuleren (kosteloos tot 2 maanden voor de huurperiode)
  • Je mag de bestelling eenmalig kosteloos verplaatsen naar een nieuwe datum.

 

Belangrijk om te weten wanneer je gebruik wil maken van het verplaatsen van de bestelling: 

 

  • Wanneer een bestelling eenmaal verplaats is naar een nieuwe datum, vervalt het recht om de bestelling nog kosteloos te annuleren. Bij alsnog annuleren wordt het totale huurbedrag in rekening worden gebracht.
  • Eenmalig wordt de bestelling kosteloos verplaatst. Wanneer je daarna de bestelling nogmaals wilt verplaatsen wordt 35,00 euro administratiekosten (exclusief btw) per verplaatsing in rekening gebracht.
  • Verplaatsen van de bestelling is alleen mogelijk wanneer de items op de nieuw gekozen datum beschikbaar zijn. Stuur me even een mail naar info@felinestyling.nl zodat ik de beschikbaarheid voor je kan nakijken.
  • Wanneer de items niet beschikbaar zijn op de nieuwe datum en je doet dit verzoek doet langer dan 2 maanden voor de eerste gereserveerde datum, word het huurbedrag van deze items terug betaald of je mag voor het zelfde bedrag andere items uitzoeken.
  • Wanneer het verzoek om te verplaatsen binnen 2 maanden van de eerste gereserveerde datum komt en items zijn op de nieuwe datum niet beschikbaar, dan mag eventueel wel voor een vervangend item gezocht worden. Mocht je hier geen gebruik van maken dan is het helaas niet mogelijk om de huurprijs van deze items terug te betalen.

Hoe werkt het huren?

Wanneer je interesse hebt in de producten uit de webshop, kun je het beste even een mail sturen naar info@felinestyling.nl om de beschikbaarheid na te vragen.

Wanneer je de beschikbaarheid gecheckt hebt en besluit te huren, kun je de bestelling plaatsen en betalen via de website.

Let op bestellingen zijn te maximaal te reserveren tot minimaal 3 weken voor datum van afhalen.

De genoemde huurprijs op de website is voor een periode van 1 week. Deze standaard huurperiode loopt van dinsdag tot dinsdag.

De dinsdag voor jouw bruiloft, feest of event kan de bestelling opgehaald worden tussen 9.00 uur en 10.30.

 

De artikelen moeten de eerstvolgende dinsdag tussen 9.00 en 10.30 uur geretourneerd worden.

 

Het is eventueel mogelijk huurartikelen langer te huren. Neem hiervoor even contact met me op!

 

Wij werken niet met een borg. Wanneer artikelen beschadigd retour komen of wanneer er artikelen kwijt raken dan geldt de vervangwaarde zoals bij ieder product op de website staat vermeld. Hiervoor ontvang je dan van ons een aparte factuur.

Ik hoop dat ik je zo verder heb kunnen helpen, mocht je nog vragen hebben dan hoor ik het natuurlijk graag van je!

Word er een borg gerekend?

Wij werken niet met een borg. Wanneer artikelen beschadigd retour komen of wanneer er artikelen kwijt raken dan geldt de vervangwaarde zoals bij ieder product op de website staat vermeld. Hiervoor ontvang je dan van ons een aparte factuur.

Je leest hierover meer bij het kopje ‘Wat zijn de kosten als ik items beschadig of kwijtraak’

Kan ik een BTW factuur ontvangen?

Jazeker!

Je kunt tijdens het bestelproces aangeven of je een btw factuur wilt ontvangen. Wij sturen je deze dan zo spoedig mogelijk toe.

Ontvang ik een bevestiging van mijn bestelling?

Zodra de order nagekeken is en definitief geplaatst is ontvang je een e-mail van ons, met hierin  een overzicht van de bestelling.

Hoe kan ik betalen?

Je kunt de bestelling bij het plaatsen direct betalen in de shop met Ideal. Het is ook mogelijk om de betaling via een overboeking te voldoen. Hiervoor ontvang je dan een mail met onze bankgegevens. Na de betaling en bevestiging dat de artikelen op de door jouw gekozen data beschikbaar zijn, is de bestelling definitief.

Waar moet ik de huurproducten ophalen en retourneren?

Dat kan bij ons op kantoor.

Het adres is:

Dorpsstraat 39, 4145 KB in Schoonrewoerd.

Wanneer je de bestelling op komt halen; ons huis/kantoor staat een beetje verstopt achter de oude kerk. De navigatie zegt waarschijnlijk voor de kerk dat je er bent. Maar je mag gewoon even rechts van de kerk het grindpad oprijden, daar achter de oude toren vind je nummer 39. En anders mag je natuurlijk altijd even bellen!

Wanneer kan ik de huurproducten ophalen?

De huurperiode loopt van dinsdag tot dinsdag. De dinsdag voor jouw bruiloft of feest kan de bestelling opgehaald worden tussen 9.00 uur en 10.30.

Bij het plaatsen van de bestelling kun je een tijdsblok naar voorkeur selecteren.

Let op: Deze tijdsblokken moeten bij het afhalen echt gehanteerd worden. Het is anders mogelijk dat er niemand aanwezig is om de bestelling aan je mee te geven!

Wanneer moet ik de huurproducten retourneren?

De huurperiode loopt van dinsdag tot dinsdag. Op dinsdag moet de bestelling weer geretourneerd worden tussen 9.00 en 10.30 uur.

Tijdens het bestelproces kun je een tijdsblok aangeven. Let op: deze tijdsblokken moeten gehanteerd worden, anders is er niemand aanwezig om de bestelling weer in ontvangst te nemen.

Wat zijn de kosten als ik de huurproducten beschadig of kwijt raak?

Je vind bij iedere productbeschrijving een vervangwaarde mocht er iets mis gaan tijdens het huren van onze spullen. Als spullen kapot terug komen of kwijt zijn geraakt ontvang je van ons een factuur met de vervangwaarde zoals deze bij ieder product op de website te vinden is.

Kunnen de huurartikelen ook bezorgd worden? Of kan ik ze per koerier laten ophalen en retourneren?

Nee, alle bestellingen moeten bij ons in Schoonrewoerd door de huurder zelf opgehaald en geretourneerd worden. Bezorgen, verzending per post of laten verzenden door een koerier is niet mogelijk.

Moet ik de huurartikelen zelf schoonmaken?

De prijzen op de website zijn er op gebaseerd dat de spullen schoon aan je meegegeven worden en ook schoon retour komen.

Het is bij bepaalde producten mogelijk om deze gebruikt/vies bij ons in te leveren. Hiervoor betaal je een meerprijs die je als optie bij het product kunt aanklikken.

Mocht het toch niet lukken om de artikelen schoon te retourneren dan ontvang je van ons achteraf een factuur voor de schoonmaakkosten.

Ik heb een couponcode en die werkt niet.

Hiervoor kun je het beste even contact met ons opnemen, dan kijken we samen wat er aan de hand is.

Stuur een mailtje naar info@felinestyling.nl of laat je terugbellen:

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.