Inspiratie voor een klassieke en vrolijke bruiloft!

Houdt je van een klassieke look op je bruiloft, maar wil je het ook graag speels en vrolijk? Dan is deze inspiratie misschien iets voor jou!

Als accentkleur heb ik mosterdgeel toegevoegd. Dit geeft de styling een vrolijke noot naast de klassiekere kleuren donkerblauw en zand. 

Niet alleen door de kleuren is het mogelijk om een mix te maken tussen de klassieke uitstraling en de vrolijke sfeer, maar dit kan ook door de juiste materialen te kiezen. In deze blog vertel ik je daar meer over! 

inspiratie kleurenthema bruiloft donkerblauw orangje zandkleur klassieke bruiloft buiten trouwen

 

Lucht en ruimte!

Wanneer je een styling speelt wilt houden zorg dan voor voldoende ruimte en luchtigheid. Dit zie je ook in het moodboard gebeuren. Ik laat veel wit zien. Dat zorgt voor rust. Op de bruiloft kun je als witte basis bijvoorbeeld denken aan een wit tafellaken op de dinertafels of witte statafelrokken.

De bloemen

 

Door het mosterdgeel toe te voegen krijgen je bloemen zeker al een vrolijke noot. Maar de manier van schikken zorgt ook voor de juiste sfeer. Vraag je bloemist om de bloemen losjes en speelt te schikken, niet te stijf. Dat zorgt ook bij de bloemen weer voor de luchtigheid die deze stijl nodig heeft. 

 

tips bloemen bruiloft luchtig en speels boeket

De tafelstyling

Ook bij het decoreren van de tafels is het niet zo moeilijk om klassiek en vrolijk op een mooie manier te mixen. Kies bijvoorbeeld voor een gekalligrafeerd naamkaartje. Dat zorgt voor een chique klassieke uitstraling. De balans zal je zeker houden wanneer je dit combineert met bijvoorbeeld een mosterdgele servet en vrolijke bloemen! 

tips tafelstyling bruiloft donkerblauw thema trouwen

 

Decoratie huren

Vind je deze stijl leuk? In de webshop hebben wij heel veel decoratie die perfect aansluit bij deze stijl. Wat dacht je bijvoorbeeld van onze zandkleurige servetten, linnen kussens of zandkleur statafelrokken? Neem zeker even een kijkje in de shop! 

 

huren decoratie aankleding bruiloft

inspiratie kleurenthema bruiloft donkerblauw orangje zandkleur klassieke bruiloft buiten trouwen decoratie

Remember

Word je blij van deze stijl? Leuk! Sla het moodboard gerust op en gebruik het als hulp bij het verder uitwerken van de sfeer op je bruiloft. 

Vind je de stijl heel mooi, maar weet je niet goed hoe je dit in jouw situatie verder uit moet werken? Ik kan je altijd helpen in een persoonlijk inspiratiegesprek! Dan kijken we samen hoe deze sfeer toegepast kan worden op jouw trouwlocatie, in jouw budget en met al jouw wensen. Ik denk graag met je mee!

 

Meer informatie over het informatiegesprek

 

Liefs Eline!